Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.650 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:25 #11 Gariban Köpek dedi: Kasma donmadan ziyade Windows 10'a göre performans kaybı olur mu hocam benim merak ettiğim bu Peki atılmaması durumunda herhangi bir sorun çıkar mı hocam Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam genelde.
Gariban Köpek dedi: Kasma donmadan ziyade Windows 10'a göre performans kaybı olur mu hocam benim merak ettiğim bu Peki atılmaması durumunda herhangi bir sorun çıkar mı hocam Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam genelde.
R Rtx 3050 kullanıcısı Picopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:26 #12 Windows 11'in tek farkı biraz daha fazla RAM kullanması o da 10 FPS falandır.
Gariban Köpek Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:26 #13 Lskow dedi: Çıkmaz hocam genelde. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam, iyi sosyaller
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.935 Çözümler 71 Yer İstanbul Salı 21:28 #14 Bu sistemle zaten bir sorun yaşamazsınız. Eğer sistemin stabilitesinde de bir probleminiz yoksa, direkt yükseltme yapın. Eğer takılan ya da başka yazılımlar yüzünden bozulan yerler varsa direkt format ile temiz kurulum yapın.
Bu sistemle zaten bir sorun yaşamazsınız. Eğer sistemin stabilitesinde de bir probleminiz yoksa, direkt yükseltme yapın. Eğer takılan ya da başka yazılımlar yüzünden bozulan yerler varsa direkt format ile temiz kurulum yapın.
xgravity Picopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 499 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:37 #15 Gariban Köpek dedi: windows defender mı hocam ? hadi ben kaspersky kullanıyorum ama ayrietten antivirüs programı olmayanlar ne yapacak Genişletmek için tıkla... Eğer önemliyse, performanstan ödün vererek Defender kullanmaya devam edebilirler. Ben neredeyse 10 yıldır hiç kullanmadım.
Gariban Köpek dedi: windows defender mı hocam ? hadi ben kaspersky kullanıyorum ama ayrietten antivirüs programı olmayanlar ne yapacak Genişletmek için tıkla... Eğer önemliyse, performanstan ödün vererek Defender kullanmaya devam edebilirler. Ben neredeyse 10 yıldır hiç kullanmadım.
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 497 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek Salı 21:41 #16 Gariban Köpek dedi: windows defender mı hocam ? hadi ben kaspersky kullanıyorum ama ayrietten antivirüs programı olmayanlar ne yapacak Peki şu format atıp geçin diyenleri dinlemeli miyim yoksa gereği yok mu hocam Genişletmek için tıkla... hocam antivirüsler sıfırıncı gün açıklarını fazla koruyamayacak. geçen her süre risk artacak.
Gariban Köpek dedi: windows defender mı hocam ? hadi ben kaspersky kullanıyorum ama ayrietten antivirüs programı olmayanlar ne yapacak Peki şu format atıp geçin diyenleri dinlemeli miyim yoksa gereği yok mu hocam Genişletmek için tıkla... hocam antivirüsler sıfırıncı gün açıklarını fazla koruyamayacak. geçen her süre risk artacak.