C cerr1dwen Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Benim Windows 10 Pro key ile aktifleştirmiştim Windows 11'e geçince kalıcı olarak kalacak değil mi?
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 31 Ocak 2022 #2 Güncelleme yapabilirsiniz. Key kalır.
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #3 cerr1dwen dedi: Benim Windows 10 Pro key ile aktifleştirmiştim Windows 11'e geçince kalıcı olarak kalacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal ise evet güncelleme ile veya temiz kurulum yaparak geçebilirsiniz.
cerr1dwen dedi: Benim Windows 10 Pro key ile aktifleştirmiştim Windows 11'e geçince kalıcı olarak kalacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal ise evet güncelleme ile veya temiz kurulum yaparak geçebilirsiniz.
C cerr1dwen Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 PanxeR dedi: Güncelleme yapabilirsiniz. Key kalır. Genişletmek için tıkla... Nereden yapmam gerektiği hakkında bilginiz var mı?
PanxeR dedi: Güncelleme yapabilirsiniz. Key kalır. Genişletmek için tıkla... Nereden yapmam gerektiği hakkında bilginiz var mı?
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 31 Ocak 2022 #5 cerr1dwen dedi: Nereden yapmam gerektiği hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows Update'e girip yükseltebilirsiniz. veya sitesinden indirip temiz kurulum yapabilirsiniz Download Windows 11
cerr1dwen dedi: Nereden yapmam gerektiği hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows Update'e girip yükseltebilirsiniz. veya sitesinden indirip temiz kurulum yapabilirsiniz Download Windows 11
9lzhe Picopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #6 cerr1dwen dedi: Nereden yapmam gerektiği hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows Update veya ISO dosyası ile USB'den kurulum yapabilirsiniz.
cerr1dwen dedi: Nereden yapmam gerektiği hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Windows Update veya ISO dosyası ile USB'den kurulum yapabilirsiniz.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Ocak 2022 #7 Windows Update ile yapmanızı önermiyorum, verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapın.
C cerr1dwen Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #8 UtkuRS dedi: Windows Update'e girip yükseltebilirsiniz. Eki Görüntüle 1290503 Veya sitesinden indirip temiz kurulum yapabilirsiniz Download Windows 11 Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar şu anda Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor
UtkuRS dedi: Windows Update'e girip yükseltebilirsiniz. Eki Görüntüle 1290503 Veya sitesinden indirip temiz kurulum yapabilirsiniz Download Windows 11 Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayar şu anda Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor
UtkuRS Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.894 Makaleler 2 Çözümler 43 31 Ocak 2022 #9 cerr1dwen dedi: Bu bilgisayar şu anda Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update'te bug olmuş olabilir. @AXCHNEER hocamın dediği gibi bilgilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapın.
cerr1dwen dedi: Bu bilgisayar şu anda Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update'te bug olmuş olabilir. @AXCHNEER hocamın dediği gibi bilgilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapın.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Ocak 2022 #10 cerr1dwen dedi: Bu bilgisayar şu anda Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un aracını indirip bakabilir misiniz? Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS. aka.ms
cerr1dwen dedi: Bu bilgisayar şu anda Windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor diyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un aracını indirip bakabilir misiniz? Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS. aka.ms