4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 31 Ocak 2022 #11 Windows Update ile geçebilirsin, anahtar kalır.
C cerr1dwen Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #12 AXCHNEER dedi: Microsoft'un aracını indirip bakabilir misiniz? Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS. aka.ms Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam TPM 2.0 açtım BIOS'tan şimdi bana gereken sistemi karşılıyor diyor ama sunulma zamanı değişiklik gösterebilir diyor.
AXCHNEER dedi: Microsoft'un aracını indirip bakabilir misiniz? Upgrade to the New Windows 11 OS | Microsoft Discover the new Windows 11 and learn how to prepare for it. Explore new features, check compatibility, and see how to upgrade to our latest Windows OS. aka.ms Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam TPM 2.0 açtım BIOS'tan şimdi bana gereken sistemi karşılıyor diyor ama sunulma zamanı değişiklik gösterebilir diyor.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Şubat 2022 #13 cerr1dwen dedi: Yaptım hocam TPM 2.0 açtım BIOS'tan şimdi bana gereken sistemi karşılıyor diyor ama sunulma zamanı değişiklik gösterebilir diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Media Creation Tool, yükseltme aracı veya Rufus ile temiz kurulum veya yükseltme yapabilirsiniz.
cerr1dwen dedi: Yaptım hocam TPM 2.0 açtım BIOS'tan şimdi bana gereken sistemi karşılıyor diyor ama sunulma zamanı değişiklik gösterebilir diyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Media Creation Tool, yükseltme aracı veya Rufus ile temiz kurulum veya yükseltme yapabilirsiniz.