Windows 10'dan 7'ye nasıl geçilir?

Ardaq

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Ben Windows 7 X64 ISO dosyasını indiriyorum sonra ne yapmam lazım? Ya da baska bir şey indirmem gerek mi? USB'den yapacağım kurulumu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus'a yazdırıp normal 10 kurduğun gibi devam edeceksin.

Rufus programını indirip USB'ye yazdırman gerekiyor. Ondan sonra format atabilirsin.

Rufus ile en az 4 GB belleğe sahip bir USB belleğe ISO dosyasını yazdırın. Sonra BIOS ya da boot menüden USB'yi seçin. Sonra klasik kuruluma başlayın.

C diskindeki verilerin kaybolacağını unutma. Yeni bioslarda Win7 desteği olmuyor, en azından benim anakartımda yeni sürümlerde Win7 kurulmuyor. O bilgisayara ilk kez Win7 kurulacaksa anakartının bios sürüm notlarını incelemeni tavsiye ederim.

Bilgisayar zaten Windows 7 idi ben 10a yukselttim kastigi icin tekrar 7'ye dusurmek istiyorum.

Bilgisayar zaten Windows 7 idi ben 10a yukselttim kastigi icin tekrar 7'ye dusurmek istiyorum.

Önceden 7 kullandıysan sorun olmaz, bir ihtimal ortada kalmaman için o ihtimali değerlendirdik. Rufus ile ISO dosyasını USB'ne başlatıp, bilgisayarı USB'den boot ettikten sonra format atmaya başlayacaksın. C diskine tıklayıp, sil deyip yeni bölüm oluşturup onu seçerek yapılmalı diye hatırlıyorum. Silinmesini istemediğin diske hiç dokunma format ekranında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…