13 Haziran 2022 Mesaj: 8 Ben 10 dk önce Windows 10'dan 8.1 geçtim ama Wi-Fi yok sadece Ethernet var PC marka ve modeli Lenovo Z50 70 i5. Genişletmek için tıkla...
Ben 10 dk önce Windows 10'dan 8.1 geçtim ama Wi-Fi yok sadece Ethernet var PC marka ve modeli Lenovo Z50 70 i5.
CoderGamer Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP db1076nt Laptop (Çok Kasıyor Önermem) Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 Wifi driverını güncelle. laptops and netbooks :: lenovo z series laptops :: lenovo z50 70 - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Son düzenleme: 13 Haziran 2022
Wifi driverını güncelle. laptops and netbooks :: lenovo z series laptops :: lenovo z50 70 - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2022 #3 Sürücüsünü kurun.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #4 Rahmanob dedi: Ben 10 dk önce Windows 10'dan 8.1 geçtim ama Wi-Fi yok sadece Ethernet var PC marka ve modeli Lenovo Z50 70 i5. Genişletmek için tıkla... laptops and netbooks :: lenovo z series laptops :: lenovo z50 70contentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bu sayfa, bilgisayarınıza ait donanım sürücüleriyle ilgili olabilir.
Rahmanob dedi: Ben 10 dk önce Windows 10'dan 8.1 geçtim ama Wi-Fi yok sadece Ethernet var PC marka ve modeli Lenovo Z50 70 i5. Genişletmek için tıkla... laptops and netbooks :: lenovo z series laptops :: lenovo z50 70contentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bu sayfa, bilgisayarınıza ait donanım sürücüleriyle ilgili olabilir.
KS KS Rahmanob Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 38 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #5 Sorun çözüldü herkese teşekkürler Şefik Mert dedi: laptops and netbooks :: lenovo z series laptops :: lenovo z50 70contentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bu sayfa, bilgisayarınıza ait donanım sürücüleriyle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Prime777 dedi: Sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla... Prime777 dedi: Sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla...
Sorun çözüldü herkese teşekkürler Şefik Mert dedi: laptops and netbooks :: lenovo z series laptops :: lenovo z50 70contentdetail - Lenovo Support TR pcsupport.lenovo.com Bu sayfa, bilgisayarınıza ait donanım sürücüleriyle ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Prime777 dedi: Sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla... Prime777 dedi: Sürücüsünü kurun. Genişletmek için tıkla...
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #6 Rahmanob dedi: Sorun çözüldü herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdüğünüzü açıklamanız, sizden sonra bu sorunu yaşayabilecek birisine yardımcı olabilir.
Rahmanob dedi: Sorun çözüldü herkese teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdüğünüzü açıklamanız, sizden sonra bu sorunu yaşayabilecek birisine yardımcı olabilir.
furkan.arisoy Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #7 Şefik Mert dedi: Sorunu nasıl çözdüğünüzü açıklamanız, sizden sonra bu sorunu yaşayabilecek birisine yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende Lenovo bir laptopum var fakat Lenovo'nun kendi sitesinden bakınca Win8.1e uyumlu driver yok maalesef bulamadım şu anlık kablo ile bağlıyım.
Şefik Mert dedi: Sorunu nasıl çözdüğünüzü açıklamanız, sizden sonra bu sorunu yaşayabilecek birisine yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende Lenovo bir laptopum var fakat Lenovo'nun kendi sitesinden bakınca Win8.1e uyumlu driver yok maalesef bulamadım şu anlık kablo ile bağlıyım.
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #8 furkan.arisoy dedi: Benim de Lenovo bir laptopum var. Genişletmek için tıkla... Tam modelini söyleyebilir misiniz?
furkan.arisoy dedi: Benim de Lenovo bir laptopum var. Genişletmek için tıkla... Tam modelini söyleyebilir misiniz?
furkan.arisoy Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #9 Şefik Mert dedi: Tam modelini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dün gece bayağı bir uğraştan sonra yapmayı başardım yine de teşekkürler
Şefik Mert dedi: Tam modelini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dün gece bayağı bir uğraştan sonra yapmayı başardım yine de teşekkürler