Windows 10'dan 8.1 geçiş

saintq

Hectopat
RAM
6gb kingston
SSD veya HDD modeli
Hdd
Ekran kartı
Hd 5570
Anakart
H61MXL-K
İşlemci
i7 2600
Merhaba,
Şu anki işletim sistemim Windows 10 Home, Windows 8.1(Single Language) geçiş yapacağım.
Windows'u C diskine kurarsam D diskindeki dosyalar ve uygulamalar silinir mi? Yoksa sadece cdeki dosyalar mı silinir?
Windows 8.1(Single Language) e geçiş yapmak istememin nedeni sistemim eski olduğu için oyunlarda daha yüksek FPS alacağımı düşünüyorum.

Merhaba, C diskine Windows'u kurunca C veya D diskindeki dosyalar silinmez. Diskini biçimlendirmediğin sürece disk içerisindeki dosya silinmez.

Sadece C diskindeki dosyalar silinir. Onlar da Windows.old klasörüne gider. FPS çok artmaz ama drop vb şeyler neredeyse yok olur.

Format ekranında D:'yi silmessen, ona kurmassan yada biçimlendirmessen D:'ye bir şey olmaz

Sadece C diskindeki dosyalar silinir. Onlar da Windows.old klasörüne gider. FPS çok artmaz ama drop vb şeyler neredeyse yok olur.
Windows.old hemen silinmeli disk temizleme yerinden yoksa sıkıntı çıkarıyor kesinlikle.

Windows.old hemen silinmeli disk temizleme yerinden yoksa sıkıntı çıkarıyor kesinlikle.
Hocam bende 5 tane Windows.old var ve silemiyorum . Bir daha deneyeceğim ama yok şu izin vermeli, bu dosya şöyle böyle diyor silinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…