ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #11 Mayt dedi: Steam desteği bitecek 8.1 için yakında. Genişletmek için tıkla... Bidağa Linux deneyeceğim o zaman.
Mayt dedi: Steam desteği bitecek 8.1 için yakında. Genişletmek için tıkla... Bidağa Linux deneyeceğim o zaman.
muharrem6161T Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #12 ulman dedi: Bidağa Linux deneyeceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Linuxa çok bulaşma oyun oynayacaksan.
ulman dedi: Bidağa Linux deneyeceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Linuxa çok bulaşma oyun oynayacaksan.
N ne bilem ben Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Türkiye 16 Eylül 2023 #13 Sisteminiz UEFI ise GPT, değilse MBR olacak şekilde yazabilirsiniz. Steam, 8.1 desteğini 1 Ocak'ta bitirecek. Google Chrome ve Microsoft Edge de desteği çoktan kestiği için tarayıcı olarak Mozilla Firefox kullanın. Stereo.Luigi99 dedi: Hayır, değil. Sistem etkinleştirilmezse yeni bir ürün anahtarı alırsınız. Yine de anahtar sıkıntısı kuruluma engel değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kuruluma engel oluyor, ISO'ya bir tane dosya atılınca çözülüyordu. Onun yerine internetten anahtar da yazılabilir.
Sisteminiz UEFI ise GPT, değilse MBR olacak şekilde yazabilirsiniz. Steam, 8.1 desteğini 1 Ocak'ta bitirecek. Google Chrome ve Microsoft Edge de desteği çoktan kestiği için tarayıcı olarak Mozilla Firefox kullanın. Stereo.Luigi99 dedi: Hayır, değil. Sistem etkinleştirilmezse yeni bir ürün anahtarı alırsınız. Yine de anahtar sıkıntısı kuruluma engel değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kuruluma engel oluyor, ISO'ya bir tane dosya atılınca çözülüyordu. Onun yerine internetten anahtar da yazılabilir.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 16 Eylül 2023 #14 muharrem6161T dedi: Linuxa çok bulaşma oyun oynayacaksan. Genişletmek için tıkla... Proton, Wine, Heroic Game Launcher ile çoğu oyun oynanabiliyor. Windows'ta Fall Guys kapanıp dururken Ubuntu'da 30 FPS oynatıyordu en azından.
muharrem6161T dedi: Linuxa çok bulaşma oyun oynayacaksan. Genişletmek için tıkla... Proton, Wine, Heroic Game Launcher ile çoğu oyun oynanabiliyor. Windows'ta Fall Guys kapanıp dururken Ubuntu'da 30 FPS oynatıyordu en azından.
muharrem6161T Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #15 Stereo.Luigi99 dedi: Proton, Wine, Heroic Game Launcher ile çoğu oyun oynanabiliyor. Windows'ta Fall Guys kapanıp dururken Ubuntu'da 30 FPS oynatıyordu en azından. Genişletmek için tıkla... Ben bir ara pardus kullandım oyun tarafında çok sorun yaşadım ancak üzerinden bayağı bir zaman geçti şu an ne durumda bilmiyorum.
Stereo.Luigi99 dedi: Proton, Wine, Heroic Game Launcher ile çoğu oyun oynanabiliyor. Windows'ta Fall Guys kapanıp dururken Ubuntu'da 30 FPS oynatıyordu en azından. Genişletmek için tıkla... Ben bir ara pardus kullandım oyun tarafında çok sorun yaşadım ancak üzerinden bayağı bir zaman geçti şu an ne durumda bilmiyorum.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 17 Eylül 2023 #16 muharrem6161T dedi: Ben bir ara pardus kullandım oyun tarafında çok sorun yaşadım ancak üzerinden bayağı bir zaman geçti şu an ne durumda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pardus pek iyi değil, Ubuntu veya Linux Mint kullanın kullanacaksanız.
muharrem6161T dedi: Ben bir ara pardus kullandım oyun tarafında çok sorun yaşadım ancak üzerinden bayağı bir zaman geçti şu an ne durumda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Pardus pek iyi değil, Ubuntu veya Linux Mint kullanın kullanacaksanız.