Windows 10'dan 8.1'e geçmek mantıklı mı?

Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Windows 8.1 geçmeyi düşünüyorum çünkü çoğu oyundaki performansım bayağı düşük ve bilgisayarı hızlandırmak istiyorum. Laptop kullanıyorum ve özellikleri i5 7200 ve 920MX ekran kartı. Sizce geçmek mantıklı mı?

Sistemde SSD var mı? 8.1 ile de sistem gereksinimleri değişmiyor. Yani fazla fark olacağını zannetmiyorum.

Ben de yaklaşık 1 hafta önce 8.1'e döndüm FPS artışı sağladım CS:GO'da.

Ancak senin sistemin için mantıksız olur diye düşünüyorum.

Senin tercihine kalmış ama 8.1 geçince bazı Windows özelliklerinden yararlanamayabilirsin Microsoft Store gibi.

Sana kalmış bir şey ama bence Windows 10'da kal 8.1 hem desteği bitiyor hem de daha eski bir sürüm eğer SSD'in yoksa geçebilirsin ama SSD'in varsa kalman mantıklı.

Sana kalmış bir şey ama bence Windows 10'da kal 8.1 hem desteği bitiyor hem de daha eski bir sürüm eğer SSD'in yoksa geçebilirsin ama SSD'in varsa kalman mantıklı.

SSD yok HDD kullanıyorum.

HDD.

Ben de yaklaşık 1 hafta önce 8.1'e döndüm FPS artışı sağladım CS:GO'da.

Ancak senin sistemin için mantıksız olur diye düşünüyorum.

Ben de CS:GO'da FPS artışı istiyorum çünkü şu an 30-40 FPS'de oynuyorum. Artış olur mu benim laptopta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…