Windows 10'dan 8.1'e geçmek mantıklı mıdır?

707809

Centipat
Elimde Lenovo marka bir laptop var Windows 10 yüklü, lakin 22H2 güncellemesinden sonra laptop hafif işlemlerde bile kasmaya başladı. Bilgisayarın Windows 10'u kaldıramadığını düşünerek 8.1'e downgrade etmek istiyorum.

Sizce Windows 10'dan 8.1'e geçmek mantıklı mıdır?

(Laptop özellikleri mesajın sağ üstündeki "daha fazla" butonuna tıklayınca çıkan kutucukta yazıyor.)

Mantıklı değil, sistem özelliklerine göre de değişir.

Hayır onun yerine ReviOS kurabilirsin.

8.1'de driver sorunu yaşama ihtimalin yüksek.

ReviOS dediğiniz sistem Windows 10'un modlanmış hâli galiba. Güvenli midir?

Bayağı kullanıcısı var hiç güvenlik sorunu yaşayan görmedim şu an kendim kullanıyorum çok optimizasyonlu normal kullanım falan çok hızlı FPS olarak da arttırıyor. Hesap çalınma gibi şeylerde yaşamadım.

Yine de riske atmaya degmez. 2019 - 2021 LTSC surum kursa kafi.

Bilgisayarınız üzerinde hangi işletim sistemi yüklemeniz gerektiği download sitesinde, kutusunda veya bilgisayar üzerinde işletim sistemi özelliği bulunuyor bunu araştırmanızı öneririm

Desteği kesilmese ben de 8.1'den başka işletim sistemi kullanmazdım. Mecburen 10 ve 11 kullanmak zorundayız. 8.1 tam anlamıyla tamamlanmış tek ve en stabil işletim sistemi.

Windows 10 LTSC sürümünü kullanabilirsiniz. Windows 11 LTSC çıkınca onu da kullanabilirsiniz. Muhtemelen 10'dan daha performanslı çalışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…