Windows 10'dan 8.1'e geçmek

sabenamat

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10'un arayüzü çoğu kişinin hoşuna gitmekte fakat şahsen ben 8.1 arayüzünü çok seviyorum ayrıca desteklenme olayı kalktığından dolayı KMS yapmadan direk herhangi bir ürün anahtarıyla 8.1'i etkinleştirebiliyorum vuda ekrana çatkapı şeklinde gelen Windows 8.1'in en sevmediğim özelliğini kaldırıyor Windows 10'da firewall ı kapalı kullanıyorum zaten sistem özelliklerim iki işletim sistemine de gayet yeterli eğer Windows 8.1'e geçersen herhangi bir performans düşüşü yaşar mıyım oyunlar YouTube vb. araçlarda ve yüklediğimde herhangi bir sürücü güncellemesi sorunu vs. yaşar mıyım deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi bu konunun altına bekliyorum.

Desteği kesildikten sonra Windows 10 'dan Windows 7 'ye geçmiştim. Herhangi bir performans sorunu vs. yaşamamıştım. Bunda da olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Oyunlarda vs. DLL dosyalarında çok sıkıntı yaşamışlığım olmuştu Windows 8.1 de. Şahsen sevdiğim bir sürüm değildir bundan dolayı.

Sürücü güncellemesi olarak ise, kullanacağınız sürücülerin genellikle her işletim sistemine uygun sürücüsü olması lazım tabii ki istisnalar olacaktır. Ancak son sürücü güncellemeleri almazsınız.

Oyunlarda vs. DLL dosyalarında çok sıkıntı yaşamışlığım olmuştu Windows 8.1 de. Şahsen sevdiğim bir sürüm değildir bundan dolayı.
Windows 8.1 'in arayüzü şahsen Windows ailesinde en sevdiğim arayüzdür. Bu yüzden biraz kullandım. Sizinde dediğiniz gibi birkaç .dll dosya hatası vermişti.

Dostum Windows 8.1 kullanıyorum NVIDIA ekran kartının son sürümlerini artık kurmama izin vermiyor (bu destek kesilmeden bir süre önce de vardı), Chrome kullanıyorsan son sürüm kullanamıyorsun ve gelecek updatleri vermiyor, bazı oyun ve programlarda çalışmama ve Update almama özelliği zaten bayağıdır vardı, gene bazı programlarda Windows 10 da çalışan özellikler Win8.1 de çalışmamakta. Steam kullanıyorsan bazen Steam'e güncelleme gelir ve Win 8.1 de Steam açılmaz ya da donar fix beklerisin ki düzelsin ve daha aklıma gelmeyen bir sürü sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…