S SeeCanMeWar Decapat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 23 21 Temmuz 2022 #11 InternetciMen dedi: Düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl geri Windows 10'a geçeceğim? windows.old'u silmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
InternetciMen dedi: Düzelir. Genişletmek için tıkla... Nasıl geri Windows 10'a geçeceğim? windows.old'u silmedim.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 21 Temmuz 2022 #12 SeeCanMeWar dedi: Nasıl geri Windows 10'a geçeceğim? Windows.old u silmedim. Nasıl geçiş yapacağım tekrar Windows 10'a windows.old'u silmedim bir işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum fakat ayarlar kısmında kurtarma yerinde olabilir.
SeeCanMeWar dedi: Nasıl geri Windows 10'a geçeceğim? Windows.old u silmedim. Nasıl geçiş yapacağım tekrar Windows 10'a windows.old'u silmedim bir işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum fakat ayarlar kısmında kurtarma yerinde olabilir.
S SeeCanMeWar Decapat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 23 21 Temmuz 2022 #13 InternetciMen dedi: Tam bilmiyorum fakat ayarlar kısmında kurtarma yerinde olabilir. Genişletmek için tıkla... Orada yok son döndürmeye dün diyor oda işime yarmaz döndürmemin başka bir yolu var mı?
InternetciMen dedi: Tam bilmiyorum fakat ayarlar kısmında kurtarma yerinde olabilir. Genişletmek için tıkla... Orada yok son döndürmeye dün diyor oda işime yarmaz döndürmemin başka bir yolu var mı?