Windows 10'dan 8.1'e Lisanslı Geçmek

ByOs

Megapat
Daha fazla  
Benim Lenovo IdeaPad 310 bir laptopum var:
İ5-6200U
Geforce 920MX
x2 2133MHz 4 GB DDR4
1 TB HDD

Bu özelliklere sahip olmasına rağmen CS:GO gibi bir oyunda 90 FPS alıyorum (aklınıza gelebilecek bütün FPS arttırma yöntemlerini denedim). Windows 10'um laptopla birlikte geldiği için lisanslı. Dolayısıyla bütün güncelleştirmeleri alıyor. Bana sıkıntının Windows 10 ile alakalı olabileceği ve 8.1'e geçmenin fayda edebileceği söylendi. İnternette 8.1'e geçiş yöntemlerine baktım ama hepsi korsandı. Windows 10'umdaki lisansı kaybetmeden 8.1'e orijinal bir şekilde geçmek mümkün mü?
Not: Bilgisayar 8.1'den dönme değil. Ama güncelleştirme ayarlarında diski yedekleyip Windows 7'ye geçme seçeneği var. Bunun hakkında ne dersiniz?

Windows 10'da kalın, Lenovo IdeaPad 100 kullanmıştım ekran kartı sizin bilgisayar ile aynı işlemcisi I3 5005U idi ve CS:GO da aynı FPS değerlerini alıyordum. Bilgisayarı ilk aldığımda 120 FPS alıyordum fakat sonradan 90 - 70 lere düştü büyük ihtimal termal macunu kurumuştu çünkü çok ısınıyordu.

Windows 8.1 e geçmeniz bir fark yaratmayacak yani, hem güncel olması daha iyi.

Peki FPS artırmanın hiç mi bir yolu yok?
Böyle bir sistemde bir de 8GB ram varken 90 FPS nedir? İşin ilginci Rami ekledikten sonra Tomb Raider gibi oyunlarda FPS arttı. Aceba sıkıntı başka bir şey mi?
Peki FPS artırmanın hiç mi bir yolu yok?
Böyle bir sistemde bir de 8GB ram varken 90 FPS nedir? İşin ilginci Rami ekledikten sonra Tomb Raider gibi oyunlarda FPS arttı. Acaba sıkıntı başka bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…