Windows 10'dan 8.1'e nasıl geçilir?

delacrone

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyordum fakat SSD okuma yazması bayağı yavaş kaldı. Windows 8.1 geçmek istedim fakat desteği sona ermiş. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

ISO'yu Rufus ile belleğe yazıp format atabilirsin.

Windows 10 kullanıyordum fakat SSD okuma yazması bayağı yavaş kaldı. Windows 8.1 geçmek istedim fakat desteği sona ermiş. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Geçilmez. Linux kurarsan daha hızlı olacaktır ayrıca.

Hocam Windows 8.1 doğru düzgün driver kuramıyor, geçmenizi önermem. Ama ISO dosyasını bulup Rufus ile USB flash belleğinizi kullanarak geçiş yapabilirsiniz. Fakat yanınızda bir Ethernet kablosu olsun Wi-Fi sürücülerini indirmiyor.

Eğer oyun oynanan bir PC ise Linux'a geçilmesini pek tavsiye etmiyorum.

Hocam ben değil de babam kullanıcak arayüzü de biraz farklı gelebilir onun için windows kursam yine yaşar mıyım sorun yani okuma yazma biraz da olsa düzelmez mi?

Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Hocam ben değil de babam kullanacak arayüzü de biraz farklı gelebilir onun için Windows kursam yine yaşar mıyım sorun yani okuma yazma biraz da olsa düzelmez mi?

Rica ederim, fakat dediğim gibi yanınızda bit Ethernet kablosu olsun yoksa internete bağlanamayabilirsiniz. Tabii eğer Windows 8.1 kurarsanız.

Linux gündelik işler için daha iyi, okuma yazma farkını görürsünüz.

Rica ederim, fakat dediğim gibi yanınızda bit Ethernet kablosu olsun yoksa internete bağlanamayabilirsiniz.

Linux gündelik işler için daha iyi, okuma yazma farkını görürsünüz.
Ya laptopu dükkana koycam barkod okuyucu falan yüklenicek o tür işler için hangisi sizce hocam

Ya laptopu dükkana koyacağım barkod okuyucu falan yüklenecek o tür işler için hangisi sizce hocam.

Dediğiniz gibi işlerde işinizi yeterince görür, fakat Linux'a geçmeden önce ssdnizde bir sıkıntı olup olmadığına bir bakın derim belki SSD'in okuma yazma hızında bir sıkıntı çıkmış olabilir. Linux'a geçincede aynısı olsun istemem.

Hocam ben değil de babam kullanıcak arayüzü de biraz farklı gelebilir onun için windows kursam yine yaşar mıyım sorun yani okuma yazma biraz da olsa düzelmez mi?

ZorinOS kur ya da Linux Mint tam kullanıcı dostu baban bir sıkıntı yaşarsa bile hemen çözersin Arch gibi bir dağıtım değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…