Windows 10 kullanıyordum fakat SSD okuma yazması bayağı yavaş kaldı. Windows 8.1 geçmek istedim fakat desteği sona ermiş. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Sistemi Windows 10 kaldırmayan kullanıcılar için en ideal işletim sistemlerinden birisi: Windows 8.1. Türkçe sürüm, doğrudan Microsoft tarafından sağlanmaktaıdr.
www.technopat.net
ISO'yu Rufus ile belleğe yazıp format atabilirsin.
Windows 10 kullanıyordum fakat SSD okuma yazması bayağı yavaş kaldı. Windows 8.1 geçmek istedim fakat desteği sona ermiş. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hocam Windows 8.1 doğru düzgün driver kuramıyor, geçmenizi önermem. Ama ISO dosyasını bulup Rufus ile USB flash belleğinizi kullanarak geçiş yapabilirsiniz. Fakat yanınızda bir Ethernet kablosu olsun Wi-Fi sürücülerini indirmiyor.
Hocam ben değil de babam kullanıcak arayüzü de biraz farklı gelebilir onun için windows kursam yine yaşar mıyım sorun yani okuma yazma biraz da olsa düzelmez mi?
Hocam Windows 8.1 doğru düzgün driver kuramıyor, geçmenizi önermem. Ama ISO dosyasını bulup Rufus ile USB flash belleğinizi kullanarak geçiş yapabilirsiniz. Fakat yanınızda bir Ethernet kablosu olsun Wi-Fi sürücülerini indirmiyor.
Eğer oyun oynanan bir PC ise Linux'a geçilmesini pek tavsiye etmiyorum.
Hocam ben değil de babam kullanacak arayüzü de biraz farklı gelebilir onun için Windows kursam yine yaşar mıyım sorun yani okuma yazma biraz da olsa düzelmez mi?
Dediğiniz gibi işlerde işinizi yeterince görür, fakat Linux'a geçmeden önce ssdnizde bir sıkıntı olup olmadığına bir bakın derim belki SSD'in okuma yazma hızında bir sıkıntı çıkmış olabilir. Linux'a geçincede aynısı olsun istemem.
Hocam ben değil de babam kullanıcak arayüzü de biraz farklı gelebilir onun için windows kursam yine yaşar mıyım sorun yani okuma yazma biraz da olsa düzelmez mi?