Windows 10'dan 8'e dönme

musa aydoğmuş

Kilopat
Daha fazla  
Windows 8 Asus laptopu windows 10 yaptım kaldırmadı. Kastı. Nasıl düzeltirim geri?

Sıfır 8.1 kurun. Windows 10'u yükseltme olarak yüklediyseniz pek sağlıklı geri dönüş yapamıyorsunuz. Sıfır kurulum en iyisi.
Neden geri dönüş olmuyor?

Neden geri dönüş olmuyor?
Şöyle diyelim şimdi sen bir program yükledin. Daha sonra tam bir şekilde sildin ve Windows Backup kalıntısı da kalmadı. Sadece tekrardan kurabilirsin. Update ile yüklediyseniz sadece format atarak geri dönebilirsiniz. Kullanıcı sözleşmesini okumadığınız biliyorum ve orada şuna benzer bir şey yazıyor:
Sorumluluk kullanıcıya aittir. Çökme ihtimalinde geri dönüş yoktur.
Bu işletim sistemini yükleyerek daha önceki işletim sistemine geri dönüş yoktur.
Ayrıca zaten Microsoft sitesinde de bundan bahsetmişti. Yani biraz zamanınızdan ayırıp şunları okuyun. Orada çok önemli notlar yazıyor. Format atmaktan başka çareniz yok.

İfadeler: MF
Gelişim aşamasında olan bir işletim sistemini, ana sistem olarak kullanmayın.

Downgrade diye bir şey yapılmıyor. Dizsütünün recovery özelliğini kullanabilirsiniz.

Hani hesabın şifresini kaybetmistim teşekkür edemedim recovery ile w8 orijinal sürüme geri döndü sonra tam sürüm gelince öyle geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…