niyxlia Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #1 Windows 10 kasıyor o yüzden 8'e geri geçeceğim benim dosyalarımın olduğu sürücüye Windows'u kursam dosyalarım silinir mi yoksa 8 de hala dosyalar durur mu?
Windows 10 kasıyor o yüzden 8'e geri geçeceğim benim dosyalarımın olduğu sürücüye Windows'u kursam dosyalarım silinir mi yoksa 8 de hala dosyalar durur mu?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 28 Nisan 2023 #2 Evet durur fakat bazı programlarınız çalışmayabilir veya kaybolabilir.
Brky1616 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 82 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #3 Sürücüleriniz destekliyor ise Windows 8 geçin desteklemiyor ise Windows 8.1 deneyin.
niyxlia Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #4 Brky1616 dedi: Sürücüleriniz destekliyor ise Windows 8 geçin desteklemiyor ise Windows 8.1 deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl anlayabilirim xwa dedi: Evet durur fakat bazı programlarınız çalışmayabilir veya kaybolabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten sadece şarkı ve resim vb dosyalar var hatıra olduğu için saklamak istiyorum.
Brky1616 dedi: Sürücüleriniz destekliyor ise Windows 8 geçin desteklemiyor ise Windows 8.1 deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl anlayabilirim xwa dedi: Evet durur fakat bazı programlarınız çalışmayabilir veya kaybolabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten sadece şarkı ve resim vb dosyalar var hatıra olduğu için saklamak istiyorum.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 28 Nisan 2023 #5 niyxlia dedi: Zaten sadece şarkı ve resim vb dosyalar var hatıra olduğu için saklamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Cloud'a aktarabilirsiniz. Örn. Google Drive, Dropbox gibi yerlere aktarabilirsiniz.
niyxlia dedi: Zaten sadece şarkı ve resim vb dosyalar var hatıra olduğu için saklamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Cloud'a aktarabilirsiniz. Örn. Google Drive, Dropbox gibi yerlere aktarabilirsiniz.
niyxlia Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #6 xwa dedi: Cloud'a aktarabilirsiniz. Örneğin. Google Drive, DropBox gibi yerlere aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanki normal indiriyormuşum gibi tekrar mı indirecek yoksa benim bilgisayarımdakini mi aktarıcak ?
xwa dedi: Cloud'a aktarabilirsiniz. Örneğin. Google Drive, DropBox gibi yerlere aktarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanki normal indiriyormuşum gibi tekrar mı indirecek yoksa benim bilgisayarımdakini mi aktarıcak ?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 28 Nisan 2023 #7 niyxlia dedi: Sanki normal indiriyormuşum gibi tekrar mı indirecek yoksa benim bilgisayarımdakini mi aktarıcak ? Genişletmek için tıkla... Yüklediğiniz dosyayı indireceksiniz.
niyxlia dedi: Sanki normal indiriyormuşum gibi tekrar mı indirecek yoksa benim bilgisayarımdakini mi aktarıcak ? Genişletmek için tıkla... Yüklediğiniz dosyayı indireceksiniz.
niyxlia Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #8 xwa dedi: Yüklediğiniz dosyayı indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir de OneDrive olur mu?
xwa dedi: Yüklediğiniz dosyayı indireceksiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir de OneDrive olur mu?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 28 Nisan 2023 #9 niyxlia dedi: Sağ olun bir de OneDrive olur mu? Genişletmek için tıkla... O da Cloud servisi, olur elbette.
niyxlia dedi: Sağ olun bir de OneDrive olur mu? Genişletmek için tıkla... O da Cloud servisi, olur elbette.
niyxlia Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #10 xwa dedi: O da Cloud servisi, olur elbette. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun.