Windows 10'dan bıktım

Sanki 10 çok güvenilir

Geç kardeşim Ama @nesat arkadaşımızın dediği gibi, kullandığın programlar Win7 destekliyor mu, onu kontrol et. Yoksa tekrar zorla 10'a dönmek zorunda kalırsın
Sisteminizde stabil çalışmayan Windows versiyonlarını gömmeyi çok seviyorsunuz. Güncel olanı kullanmak her zaman daha iyidir. Ben bütün Windows sürümlerini kullandım. 1 defa sorun bile yaşamadım. Windows 7'ye olan destek kesildi, güncelleme almıyor. Windows 8.1 ile daha iyi performans alır. Windows 8.1 gibi bir seçenek var iken, neden 7 ile uğraşsın?

Sanki 10 çok güvenilir

Geç kardeşim ama @nesat arkadaşımızın dediği gibi, kullandığın programlar Win7 destekliyor mu, onu kontrol et. Yoksa tekrar zorla 10'a dönmek zorunda kalırsın .

Bu arkadaş böyle sadece ezberle konuşur. Bunu yazdığı mesajdan da anlayabilirsin. Konu sahibi özellikle 8.1 önermeyin demesine rağmen 8.1 tavsiye ediyor. Çok takılma ona he deyip geç. Arkadaşlar konu sahibinin kullandığı programlar Windows 7 destekliyorsa, bilinçli kullanıcıysa ne gibi sorunlar yaşayacak. Asla kullanılmaz bitti gibi laflar ediyorsunuz ama altını boş bırakıyorsunuz. Windows 7 kullanmamak için ne gibi ölümcül bir sorun var?

Windows 10'un temasından ben de nefret ediyorum Windows 7 yüklemek istiyorum ama güncel değil desteği kesildi .

Windows 7'ye geçebilirsiniz fakat oyunlar artık desteklemiyor. Mesela CoD Modern Warfare.

Bir süre daha kalacağım sanırım Windows 10'da. Eğer yine bir hatalı güncelleme gelirse 8.1'e geçmek zorundayız artık. Yorumları için herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…