Klerwsky Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar BIOS ekranına giremiyorum çok hızlı açılıyor PC Turbo Boost modunda UEFI değil yeniden baslata Shift ile tıklayıp girdiğimde UEFI yazmıyor nasıl girebilirim?
Arkadaşlar BIOS ekranına giremiyorum çok hızlı açılıyor PC Turbo Boost modunda UEFI değil yeniden baslata Shift ile tıklayıp girdiğimde UEFI yazmıyor nasıl girebilirim?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.573 Çözümler 83 22 Temmuz 2020 #2 Windows 10'dan BIOS'a girmek için UEFI olmalı diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Klerwsky Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #3 Furkan1461 dedi: Windows 10'dan BIOS'a girmek için UEFI olmalı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef UEFI değil BIOS ayarından Turbo Boost'a aldım hızlı açılması için ama artık BIOS ekranı gelmiyor direk giriyor. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Windows 10'dan BIOS'a girmek için UEFI olmalı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef UEFI değil BIOS ayarından Turbo Boost'a aldım hızlı açılması için ama artık BIOS ekranı gelmiyor direk giriyor.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.573 Çözümler 83 22 Temmuz 2020 #4 Klerwsky dedi: Maalesef UEFI değil BIOS ayarından Turbo Boost'a aldım hızlı açılması için ama artık BIOS ekranı gelmiyor direk giriyor. Genişletmek için tıkla... Açılışta BIOS tuşuna basılı tutmayı veya art arda hızlı basmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Klerwsky dedi: Maalesef UEFI değil BIOS ayarından Turbo Boost'a aldım hızlı açılması için ama artık BIOS ekranı gelmiyor direk giriyor. Genişletmek için tıkla... Açılışta BIOS tuşuna basılı tutmayı veya art arda hızlı basmayı denediniz mi?
D Deepcx Megapat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 410 Çözümler 3 22 Temmuz 2020 #5 Klerwsky dedi: Maalesef UEFI değil BIOS ayarından Turbo Boost'a aldım hızlı açılması için ama artık BIOS ekranı gelmiyor direk giriyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstündeyken kapatma seçeneği değil de yeniden başlatma seçeneğini seçerek, bilgisayar yeniden başlarken BIOS'a girmeye çalışıyorsun değil mi? Artı 0 Eksi
Klerwsky dedi: Maalesef UEFI değil BIOS ayarından Turbo Boost'a aldım hızlı açılması için ama artık BIOS ekranı gelmiyor direk giriyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstündeyken kapatma seçeneği değil de yeniden başlatma seçeneğini seçerek, bilgisayar yeniden başlarken BIOS'a girmeye çalışıyorsun değil mi?
KS KS Klerwsky Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #6 Furkan1461 dedi: Açılışta BIOS tuşuna basılı tutmayı veya art arda hızlı basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama giremiyorum başka bir alternatif yol yok mu? Deepcx dedi: Masaüstündeyken kapatma seçeneği değil de yeniden başlatma seçeneğini seçerek, bilgisayar yeniden başlarken BIOS'a girmeye çalışıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Açılışta BIOS tuşuna basılı tutmayı veya art arda hızlı basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim ama giremiyorum başka bir alternatif yol yok mu? Deepcx dedi: Masaüstündeyken kapatma seçeneği değil de yeniden başlatma seçeneğini seçerek, bilgisayar yeniden başlarken BIOS'a girmeye çalışıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.573 Çözümler 83 22 Temmuz 2020 #7 BIOS pilini çıkartıp sıfırlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Klerwsky Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #8 Furkan1461 dedi: BIOS pilini çıkartıp sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm müdür. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: BIOS pilini çıkartıp sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm müdür.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.573 Çözümler 83 22 Temmuz 2020 #9 Klerwsky dedi: Kesin çözüm müdür? Genişletmek için tıkla... BIOS pili BIOS'taki verilerin sıfırlanmasını önler. BIOS pilini çıkarttığınızda BIOS fabrika çıkışlı haline döner. Artı 0 Eksi
Klerwsky dedi: Kesin çözüm müdür? Genişletmek için tıkla... BIOS pili BIOS'taki verilerin sıfırlanmasını önler. BIOS pilini çıkarttığınızda BIOS fabrika çıkışlı haline döner.
KS KS Klerwsky Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 120 Çözümler 1 22 Temmuz 2020 #10 Furkan1461 dedi: BIOS pili BIOS'taki verilerin sıfırlanmasını önler. BIOS pilini çıkarttığınızda BIOS fabrika çıkışlı haline döner. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumunuz için. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: BIOS pili BIOS'taki verilerin sıfırlanmasını önler. BIOS pilini çıkarttığınızda BIOS fabrika çıkışlı haline döner. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yorumunuz için.