Windows 10'dan format atarak W11'e geçerken D diski gider mi?

Rataberg

Centipat
Daha fazla  
Benim olayım forumdakilerden biraz farklı. Güncelleme yapmak istemiyorum zaten geçti gitti o iş. yapmak istediğim şey Windows 10'dan 11e geçmek. Format anında biçimlendir bölümünde 250GB SSD'yi biçimlendirip 1TB HDD biçimlendirmeyince normalde D diski silinmiyor (D diski HDD olan) yani yalnızca C Windows olan diski formatlıyorum. Fakat Windows 10'dan 11e geçmek istediğimden mecbur HDD siliceğim mi? Yoksa C diskini Windows 11 yaparsam ve biçimlendirde HD'de dokunmazsam Windows 11'de de HDD'deki dosyalar gelir mi?

D diskinizin adını "DDiSKİMBENİM" diye adını değiştirin. Format esnasında diskleri yönettiğini bölümde zaten d diskini ayırt ediyorsunuz. ismini değiştirdik çünkü..d diskini silmeyin digerkileri silin.

D diskinizin adını "ddiskimbenim" diye adını değiştirin. Format esnasında diskleri yönettiğini bölümde zaten D diskini ayırt ediyorsunuz. İsmini değiştirdik çünkü. D diskini silmeyin digerkileri silin.

Evet evet onu dedim bende fakat korkum hiç işletim sistemi değiştirirken D diskini silmemezlik yapmadım. Yani D diskine dokunmasam Windows 11 dede gelir değil mi dosyalarım olduğu gibi? Bildiğimi yapacağım sadece.

Benim olayım forumdakilerden biraz farklı. Güncelleme yapmak istemiyorum zaten geçti gitti o iş. yapmak istediğim şey Windows 10'dan 11e geçmek. Format anında biçimlendir bölümünde 250GB SSD'yi biçimlendirip 1TB HDD biçimlendirmeyince normalde D diski silinmiyor (D diski HDD olan) yani yalnızca C Windows olan diski formatlıyorum. Fakat Windows 10'dan 11e geçmek istediğimden mecbur HDD siliceğim mi? Yoksa C diskini Windows 11 yaparsam ve biçimlendirde HD'de dokunmazsam Windows 11'de de HDD'deki dosyalar gelir mi?
Çözüldü mü hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı