Windows 10'dan format atarak W11'e geçerken D diski gider mi?

Rataberg

Centipat
Daha fazla  
Benim olayım forumdakilerden biraz farklı. Güncelleme yapmak istemiyorum zaten geçti gitti o iş. yapmak istediğim şey Windows 10'dan 11e geçmek. Format anında biçimlendir bölümünde 250GB SSD'yi biçimlendirip 1TB HDD biçimlendirmeyince normalde D diski silinmiyor (D diski HDD olan) yani yalnızca C Windows olan diski formatlıyorum. Fakat Windows 10'dan 11e geçmek istediğimden mecbur HDD siliceğim mi? Yoksa C diskini Windows 11 yaparsam ve biçimlendirde HD'de dokunmazsam Windows 11'de de HDD'deki dosyalar gelir mi?

D diskinizin adını "DDiSKİMBENİM" diye adını değiştirin. Format esnasında diskleri yönettiğini bölümde zaten d diskini ayırt ediyorsunuz. ismini değiştirdik çünkü..d diskini silmeyin digerkileri silin.

Evet evet onu dedim bende fakat korkum hiç işletim sistemi değiştirirken D diskini silmemezlik yapmadım. Yani D diskine dokunmasam Windows 11 dede gelir değil mi dosyalarım olduğu gibi? Bildiğimi yapacağım sadece.

Çözüldü mü hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…