saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 17 Aralık 2021 #21 7 efsanedir kanka. En stabil işletim sistemi. Bu arada dikkat et desteği kesildi en baştan başına bela alıyorsun.
7 efsanedir kanka. En stabil işletim sistemi. Bu arada dikkat et desteği kesildi en baştan başına bela alıyorsun.
otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 17 Aralık 2021 #22 YunusEmre2008 dedi: 7 efsanedir kanka. En stabil işletim sistemi. Bu arada dikkat et desteği kesildi en baştan başına bela alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Stabil mi?
YunusEmre2008 dedi: 7 efsanedir kanka. En stabil işletim sistemi. Bu arada dikkat et desteği kesildi en baştan başına bela alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Stabil mi?
MusaBey Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 66 17 Aralık 2021 #23 XAKAVIR dedi: DirectX 12 destekli oyunları açmıyor sadece. Aksine. Genişletmek için tıkla... Discord yayın açıyor takılıyor PC bir ara vardı. stabil deil win 7 .
XAKAVIR dedi: DirectX 12 destekli oyunları açmıyor sadece. Aksine. Genişletmek için tıkla... Discord yayın açıyor takılıyor PC bir ara vardı. stabil deil win 7 .
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #24 YunusEmre2008 dedi: 7 efsanedir kanka. En stabil işletim sistemi. Bu arada dikkat et desteği kesildi en baştan başına bela alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Aynen antivirüs kullanmakta fayda var diyebiliriz. MusaBey dedi: Discord yayın açıyor takılıyor PC bir ara vardı. Stabil değil Windows 7. Genişletmek için tıkla... Bence sen 8.1e geç hem desteği kesilmedi hem de gayet stabil.
YunusEmre2008 dedi: 7 efsanedir kanka. En stabil işletim sistemi. Bu arada dikkat et desteği kesildi en baştan başına bela alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Aynen antivirüs kullanmakta fayda var diyebiliriz. MusaBey dedi: Discord yayın açıyor takılıyor PC bir ara vardı. Stabil değil Windows 7. Genişletmek için tıkla... Bence sen 8.1e geç hem desteği kesilmedi hem de gayet stabil.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 17 Aralık 2021 #25 otpphap dedi: Stabil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanın siz. Sizde stabil değilse biz napalim.
otpphap dedi: Stabil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanın siz. Sizde stabil değilse biz napalim.
XAKAVIR Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 194 Çözümler 2 17 Aralık 2021 #26 MusaBey dedi: Discord yayın açıyor takılıyor PC bir ara vardı. Stabil değil Windows 7. Genişletmek için tıkla... Sistemden sisteme değişiyor. Ben Windows 10'dayken yayın açınca çok takılma oluyordu Windows 7'ye düşürünce takılmalar gitti
MusaBey dedi: Discord yayın açıyor takılıyor PC bir ara vardı. Stabil değil Windows 7. Genişletmek için tıkla... Sistemden sisteme değişiyor. Ben Windows 10'dayken yayın açınca çok takılma oluyordu Windows 7'ye düşürünce takılmalar gitti
MusaBey Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 66 17 Aralık 2021 #27 ulassyunus dedi: Aynen antivirüs kullanmakta fayda var diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende seviyorum ama ben yazılımcıyım ve oyun oynuyorum Windows 7 de onlar açar mı?
ulassyunus dedi: Aynen antivirüs kullanmakta fayda var diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Bende seviyorum ama ben yazılımcıyım ve oyun oynuyorum Windows 7 de onlar açar mı?
XAKAVIR Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 194 Çözümler 2 17 Aralık 2021 #28 MusaBey dedi: Bende seviyorum ama ben yazılımcıyım ve oyun oynuyorum Windows 7 de onlar açar mı? Genişletmek için tıkla... Ne oynuyorsunuz?
MusaBey dedi: Bende seviyorum ama ben yazılımcıyım ve oyun oynuyorum Windows 7 de onlar açar mı? Genişletmek için tıkla... Ne oynuyorsunuz?
otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 17 Aralık 2021 #29 YunusEmre2008 dedi: Windows 10 kullanın siz. Sizde stabil değilse biz napalim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum. Fakat haklısınız 10 artık 7'ye nazaran çok daha stabil.
YunusEmre2008 dedi: Windows 10 kullanın siz. Sizde stabil değilse biz napalim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kullanıyorum. Fakat haklısınız 10 artık 7'ye nazaran çok daha stabil.
MusaBey Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 66 17 Aralık 2021 #30 XAKAVIR dedi: Ne oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GTA 5 ETS 2 LoL PUBG Mobile CS:GO Witch It fal guys.
XAKAVIR dedi: Ne oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GTA 5 ETS 2 LoL PUBG Mobile CS:GO Witch It fal guys.