N nikola tesl4 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 @Bedless Bedless dedi: Başka? Genişletmek için tıkla... Yok.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #12 nikola tesl4 dedi: @Bedless Yok. Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz. Çok garip
N nikola tesl4 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #13 CSM compatibility Support yaziyor bir de. Ancak dedginiz yok.
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #14 nikola tesl4 dedi: CSM compatibility Support yaziyor bir de. Genişletmek için tıkla... Ana kart modeling zi Yazip uefi nasil acilir yazin mumkunse
nikola tesl4 dedi: CSM compatibility Support yaziyor bir de. Genişletmek için tıkla... Ana kart modeling zi Yazip uefi nasil acilir yazin mumkunse
N nikola tesl4 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #15 Bedless dedi: Anakart modeling zi yazip UEFI nasıl acilir yazin mumkunse. Genişletmek için tıkla... Boot option 1I SanDisk olarak ayarlamistim eger eski haline cevirirsem eskisi gibo bilgisayarimi kullanabilir miyim?@Bedless
Bedless dedi: Anakart modeling zi yazip UEFI nasıl acilir yazin mumkunse. Genişletmek için tıkla... Boot option 1I SanDisk olarak ayarlamistim eger eski haline cevirirsem eskisi gibo bilgisayarimi kullanabilir miyim?@Bedless
Bedless Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #16 nikola tesl4 dedi: Boot option 1I SanDisk olarak ayarlamistim eger eski haline cevirirsem eskisi gibo bilgisayarimi kullanabilir miyim?@Bedless Genişletmek için tıkla... Usb yi cikarirsan evet sanirim
nikola tesl4 dedi: Boot option 1I SanDisk olarak ayarlamistim eger eski haline cevirirsem eskisi gibo bilgisayarimi kullanabilir miyim?@Bedless Genişletmek için tıkla... Usb yi cikarirsan evet sanirim