mirtlekül Femtopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Linux Mint'e geçmek istiyorum. İndirdim rusuftan yazdım ama olmadı. Ben de ISO'yu sildim sıfırdan indirmem gerek. Yardımcı olur musunuz?
Linux Mint'e geçmek istiyorum. İndirdim rusuftan yazdım ama olmadı. Ben de ISO'yu sildim sıfırdan indirmem gerek. Yardımcı olur musunuz?
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.092 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 mirtlekül dedi: Linux Mint'e geçmek istiyorum. İndirdim rusuftan yazdım ama olmadı. Ben de ISO'yu sildim sıfırdan indirmem gerek. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işini görecektir.
mirtlekül dedi: Linux Mint'e geçmek istiyorum. İndirdim rusuftan yazdım ama olmadı. Ben de ISO'yu sildim sıfırdan indirmem gerek. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işini görecektir.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.020 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 Geçeceksiniz mutlaka en az 2 gb boş yer bırakın diskte. Hepsini doldurmayın. Linux'te disk dolunca hata verir sistem açılmaz kurtarmasıda bilgi ve tecrübe istiyor.
Geçeceksiniz mutlaka en az 2 gb boş yer bırakın diskte. Hepsini doldurmayın. Linux'te disk dolunca hata verir sistem açılmaz kurtarmasıda bilgi ve tecrübe istiyor.