Windows 10'dan Linux'a geçilir mi?

Visual Studio Code zaten Linux için var. Çapraz platform bir uygulama.

1-)zorluk yaşamazsınız.

2-) oyunları Steam ile çalıştırabiliyorsunuz.

3-) pop! OS öneririm.

Eğer çok fazla oyun oynanıyorsa Windows'ta kalmalısın. Çünkü çoğu oyunun Linux desteği bulunmamaktadır. Geçerseniz biraz sıkıntı olabilir fakat çabuk alışırsınız.
Aslında ikinci bir bilgisayarım var fakat onda oynamayı tercih etmiyor, etse bir dakika düşünmeden geçerim.
Rainbow: Six Siege oyununun Linux desteği yok. Zaten oyun için Linux'a geçeceksen geçme. Çoğu oyun açılmıyor açılanlar da Windows'tan kötü performans veriyor.
Oyun için geçmeyeceğim Linux`a, kardeşim fazla oynuyor onun için açtım konuyu.
Windows 10 deneme sürümü kullanıyorum, bittiğinde epey zorluk çektirecek.
Anladığım kadarıyla
Roblox oynayamaz.
En fazla oynadığı oyun Roblox, diğer bilgisayarda oynasa hiç bu konuyu açmayacaktım da oynamıyor.
1-)zorluk yaşamazsınız.

2-) oyunları Steam ile çalıştırabiliyorsunuz.

3-) pop! OS öneririm.
Hocam benden yana sıkıntı yok oyun oynasam ne oynamasam ne, Steam`de sorun yok ama Roblox oynanamıyormuş sanırım, alternatif bir çözüm bulmam gerekecek.

Wine sayesinde çalıştırabiliyorsunuz. Lisansınız yoksa şiddetle Linux Mint ' a geçmenizi tavsiye ederim.

Sisteminize bağlı dağıtım tavsiyesi yapabilirim. Sisteminiz nedir?
Amd FX 6100 4.3GHz
GTX 1050 2GB Gaming X
Kingston HyperX Fury White 8GB (4x2)
WD Blue 2TB 5400RPM HDD
Samsung 500GB 7200RPM HDD.
Wine sayesinde çalıştırabiliyorsunuz. Lisansınız yoksa şiddetle Linux Mint ' a geçmenizi tavsiye ederim.
Hocam kusuruma bakmayın Wine`ın ne olduğu hakkında bir fikrim yok, açıklayabilir misiniz? Wine sayesinde Roblox oynanıyor mu?

Arkadaşın sistemi güçlü. Farklı dağıtımlar denenebilir. İlk defa geçeceğini söylüyor. Mint Cinnamon olabilir. Daha sonrasında ise Arch tabanlı dağıtımlar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…