Windows 10'dan Linux'a geçilir mi?

Bence geçme. Çok uzun süredir Windows kullanıyorum geçmeyi düşündüm sanal makineye bile dayanamadım. Eğer programların da Linux desteklemiyorsa düşünmeye bile değmez.

Bence geçme. Çok uzun süredir Windows kullanıyorum geçmeyi düşündüm sanal makineye bile dayanamadım. Eğer programların da Linux desteklemiyorsa düşünmeye bile değmez.

Gayet değer hocam, kardeşimi ikna edemedim, edebilsem durmam Windows'ta. Programlarımın hepsi destekliyor (R6 dışında, oyun olduğu için saymıyorum), temaları güzel, kullanışlı. Ama kardeşim biraz sorun çıkarttı, ben de dualboot olarak kullanmak istemedim. Kişisel laptopıma, adaptörü tamir olduktan sonra kurmayı planlıyorum.

Hangi işletim sistemini kullandınız acaba?

Geçecekseniz de denemeden geçmenizi tavsiye etmem en azından sanal makine deneyin.

Geçecekseniz de denemeden geçmenizi tavsiye etmem en azından sanal makine deneyin.
Hocam Mint`ı denedim zaten, gayet hoşuma gitti ama dediğim gibi kardeşim çok sorun çıkarttı, ne zaman Windows`a bootlamak istese beni rahatsız etti, dayanamadım Mint`ı sildim.

Dediğiniz oyunlar Linux uyumlu olmadığı için oynayamaz. Sürekli oyun oynuyorsa zaten kurmanızı önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…