MUhammeddd123 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Windows 10 kullanıyorum sadece Chrome'da takılıyorum. Oyun falan yok. Geçmek mantıklı mı?
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 Chromium kullanabilirsin. Sorun olmaz. Fedora öneririm.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Nisan 2025 #3 Kullandığınız uygulamaların desteği varsa tabii ki geçebilirsiniz. Verilerinizi satan bir işletim sistemi kullanmazsınız çok daha güvenilir olur öneririm.
Kullandığınız uygulamaların desteği varsa tabii ki geçebilirsiniz. Verilerinizi satan bir işletim sistemi kullanmazsınız çok daha güvenilir olur öneririm.
MUhammeddd123 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #4 TeknolojiDoktoruuu dedi: Chromium kullanabilirsin. Sorun olmaz. Fedora öneririm. Genişletmek için tıkla... Benım Linux bilgim 0 geçsem ne gibi sıkıntı yaşarım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
TeknolojiDoktoruuu dedi: Chromium kullanabilirsin. Sorun olmaz. Fedora öneririm. Genişletmek için tıkla... Benım Linux bilgim 0 geçsem ne gibi sıkıntı yaşarım?
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Nisan 2025 #5 MUhammeddd123 dedi: Benım Linux bilgim 0 geçsem ne gibi sıkıntı yaşarım? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda karşılaşacağınız herhangi bir problemi ChatGPT ile bile çözebilirsiniz gözünüzde büyütmenize gerek yok hocam.
MUhammeddd123 dedi: Benım Linux bilgim 0 geçsem ne gibi sıkıntı yaşarım? Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda karşılaşacağınız herhangi bir problemi ChatGPT ile bile çözebilirsiniz gözünüzde büyütmenize gerek yok hocam.
MUhammeddd123 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #6 811150 dedi: Günlük kullanımda karşılaşacağınız herhangi bir problemi ChatGPT ile bile çözebilirsiniz gözünüzde büyütmenize gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
811150 dedi: Günlük kullanımda karşılaşacağınız herhangi bir problemi ChatGPT ile bile çözebilirsiniz gözünüzde büyütmenize gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi?
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #7 MUhammeddd123 dedi: Benım Linux bilgim 0 geçsem ne gibi sıkıntı yaşarım. Genişletmek için tıkla... Driver sorunu yaşamazsın. Word Excel vb olmadığı için LibreOffice'ye alışmak zor olabilir. Belki kurulumda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz o kadar. 811150 dedi: Günlük kullanımda karşılaşacağınız herhangi bir problemi ChatGPT ile bile çözebilirsiniz gözünüzde büyütmenize gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka gerçekten bir gün dünyayı ele geçirecek MUhammeddd123 dedi: Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi. Genişletmek için tıkla... Linux Mint, Fedora, Türk istersen Pardus. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
MUhammeddd123 dedi: Benım Linux bilgim 0 geçsem ne gibi sıkıntı yaşarım. Genişletmek için tıkla... Driver sorunu yaşamazsın. Word Excel vb olmadığı için LibreOffice'ye alışmak zor olabilir. Belki kurulumda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz o kadar. 811150 dedi: Günlük kullanımda karşılaşacağınız herhangi bir problemi ChatGPT ile bile çözebilirsiniz gözünüzde büyütmenize gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka gerçekten bir gün dünyayı ele geçirecek MUhammeddd123 dedi: Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi. Genişletmek için tıkla... Linux Mint, Fedora, Türk istersen Pardus.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.825 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 20 Nisan 2025 #8 MUhammeddd123 dedi: Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi. Genişletmek için tıkla... Linux Mint en iyisi olur ben bile onu kullanıyorum şu an da. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
MUhammeddd123 dedi: Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi. Genişletmek için tıkla... Linux Mint en iyisi olur ben bile onu kullanıyorum şu an da. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #9 Her üçünün de websitesi var : Fedora Pardus (TR) Mint Dubreuil dedi: Linux Mint en iyisi olur ben bile onu kullanıyorum şu an da. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Genişletmek için tıkla... Hocam Linux Mint'in kullanıcı arayüzü biraz karışık gelebilir şahsen bana öyle gelmişti ilk kurduğumda.
Her üçünün de websitesi var : Fedora Pardus (TR) Mint Dubreuil dedi: Linux Mint en iyisi olur ben bile onu kullanıyorum şu an da. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Genişletmek için tıkla... Hocam Linux Mint'in kullanıcı arayüzü biraz karışık gelebilir şahsen bana öyle gelmişti ilk kurduğumda.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Nisan 2025 #10 MUhammeddd123 dedi: Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi? Genişletmek için tıkla... Mint önerebilirim. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com
MUhammeddd123 dedi: Hangi surumunu kurmalıyım web sitesi falan var mı Microsoft gibi? Genişletmek için tıkla... Mint önerebilirim. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com