Windows 10'dan nasıl 7'ye geçebilirim?

en3s19

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Windows 10 kullanıyorum ama 8 GB RAM yetmiyor ve oyunlarda çok sıkıntı yaşıyorum. İşlemcim AMD Phenom X4 II 965, ekran kartım ise R7 240 2 GB.

• Şu an Windows 120 GB SSD'ye kurulu, kurarken nasıl kuracağım? Şu an 9 GB yer var.
  • Windows 7 ISO dosyası nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Windows 10 kullanıyorum ama 8 GB RAM yetmiyor ve oyunlarda çok sıkıntı yaşıyorum. İşlemcim AMD Phenom X4 II 965, ekran kartım ise R7 240 2 GB.

• Şu an Windows 120 GB SSD'ye kurulu, kurarken nasıl kuracağım? Şu an 9 GB yer var.
  • Windows 7 ISO dosyası nereden bulabilirim?

Hocam Windows 10 32 bitse 64 yap oyunda çıkan sorunlar düzelir Windows 7 eskisi gibi her oyunu açmaz hem.

windows 7 iso dosyası bulmak zor değil de... dertsiz başına dert açma, ram al alabiliyosan.

inadım inat kararlıyım diyorsan da link, tüm sürümler w7 :
Uyarı : pcloud hesabı bana ait de rarda şifre varmıydı yokmuydu unuttum gitti. :)

Son düzenleme:
Windows 7'ciyim ama yeni oyunlar için filan 10 gerekebildiğinden Windows 10 performance editions diye google'da aramanızı önerebilirim. Resimlere bakılırsa az ram kullanıyordu. Birinin düzenlediğini kullanmam diyorsanız, kendiniz düzenlemeyi de araştırabilirsiniz.

Mevcut pcniz için :
1. Adım.
ARA = ''Başlangıç uygulamaları'' yaz. Tıkla ve başlangıç ugulamarını aç. Sistem programları dışındakileri devredışı bırak (örnek discord). Devredışı bıraktığın şey program değil, programın açılışta windowsla birlikte otomatik olarak başlamasıdır.
ARA = '' Arkaplan uygulamaları'' yaz. Tıkla ve aç. Tamamını iptal et. Hiçbiri gerekli değil. Zaten sadece arkaplanda çalışmasını durdurmuş oluyorsun, gerektiği zaman çalışmalarına engel değil.

2. Adım.
Edgenin ayarlarına gir. Sol tarafta Sistem ve performansı seç. En üstteki 2 ayar: 1.si açılış desteği 2. si edge kapatıldığında arkaplanda çalışmaya devam et. HER İKİSİNİDE KAPAT

3. Adım.
Google chromeyi kaldır. En güvenilmez tarayıcı ve kapalıyken bile kaynak harcıyor, üstelik gereksiz. Zira artık windowsun kendi tarayıcısı olan EDGE eskisi gibi değil, chromeden bile iyi ve üstelik chrome tabanlı. Denemeden karar verme ve birkaç gün EDGE kullan. Denedikten sonra hoşlanmazsan OPERA kullanmanı tavsiye ederim.

4.Adım.
Tema/Görüntü ayarlarına girip en azından şeffaflığı devredışı bırak. Gözüne hoş gelen bir renk seç :)

**** Aklıma bu kadar geldi. UMARIM YARDIMCI OLUR.

Arkadaşlar sistemim iyi farkındayım fakat inanın Valorant gibi basit bir oyunda 1024x768 çözünürlükte dahi sabit 60 FPS alamıyorum çünkü takılmalar, donmalar ve anlık droplar çok oluyor. SSD boşaltmayı deneyeceğim, belki çözüm olur azcık olsa da.
Mevcut pcniz için :
1. Adım.
ARA = ''Başlangıç uygulamaları'' yaz. Tıkla ve başlangıç ugulamarını aç. Sistem programları dışındakileri devredışı bırak (örnek discord). Devredışı bıraktığın şey program değil, programın açılışta windowsla birlikte otomatik olarak başlamasıdır.
ARA = '' Arkaplan uygulamaları'' yaz. Tıkla ve aç. Tamamını iptal et. Hiçbiri gerekli değil. Zaten sadece arkaplanda çalışmasını durdurmuş oluyorsun, gerektiği zaman çalışmalarına engel değil.

2. Adım.
Edgenin ayarlarına gir. Sol tarafta Sistem ve performansı seç. En üstteki 2 ayar: 1.si açılış desteği 2. si edge kapatıldığında arkaplanda çalışmaya devam et. HER İKİSİNİDE KAPAT

3. Adım.
Google chromeyi kaldır. En güvenilmez tarayıcı ve kapalıyken bile kaynak harcıyor, üstelik gereksiz. Zira artık windowsun kendi tarayıcısı olan EDGE eskisi gibi değil, chromeden bile iyi ve üstelik chrome tabanlı. Denemeden karar verme ve birkaç gün EDGE kullan. Denedikten sonra hoşlanmazsan OPERA kullanmanı tavsiye ederim.

4.Adım.
Tema/Görüntü ayarlarına girip en azından şeffaflığı devredışı bırak. Gözüne hoş gelen bir renk seç :)

**** Aklıma bu kadar geldi. UMARIM YARDIMCI OLUR.
Hocam kontrol ettim ve bazıları dediğiniz gibi değilmiş, düzelttim. Umarım bir faydası olur çok teşekkürler :) Ayrıca şuan Brave kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı