Windows 10'dan sonra hala en fazla kullanılan işletim sistemi Windows 7

kratosdeniz

Centipat
Şaka bir yana fakat Windows 7 desteği 1 yıl önce kesilse bile %55 kullanım oranı olan Windows 10'dan sonra %17 kullanım oranla 2. sıraya oturmuş, Windows 8.1 ise bilgisayarda %3 oranda kullanıyorken Windows 8 ise sadece %1 oranda yüklü bir aralar tarih yazan ortalama 19 yaşında olan Windows XP artık %0.79 oranla emekliliğin tadını çıkarıyor. Windows Vista ise %0.46 oranla en düşük sırada yer alıyor. Windows 7, Windows 8.1 - 8 - XP - Vista işletim sistemlerin kullanım oranların toplamlarından daha fazla ben açıkcası şaşırmadım. Bu konudaki sizin görüşleriniz nelerdir?

Şaka bir yana fakat Windows 7 desteği 1 yıl önce kesilse bile %55 kullanım oranı olan Windows 10'dan sonra %17 kullanım oranla 2. sıraya oturmuş, Windows 8.1 ise bilgisayarda %3 oranda kullanıyorken Windows 8 ise sadece %1 oranda yüklü bir aralar tarih yazan ortalama 19 yaşında olan Windows XP artık %0.79 oranla emekliliğin tadını çıkarıyor. Windows Vista ise %0.46 oranla en düşük sırada yer alıyor. Windows 7, Windows 8.1 - 8 - XP - Vista işletim sistemlerin kullanım oranların toplamlarından daha fazla ben açıkcası şaşırmadım. Bu konudaki sizin görüşleriniz nelerdir?
Konuyu onaylayan moderatör nasıl onaylamış bunu acaba?
Not: Konuyu onaylayan moderatöre kesinlikle dediğim bir şey yok. Hata sayısı bana biraz fazla geldi. Gözden kaçmış olabilir.
Edit: Kategori de yanlış sanırım. Şimdi fark ettim.

Yeniliğe açık olun biraz. Neresi çöp?
Yenilik dediğiniz şey sistemi sömüren, hantal bir işletim sisteminin makyajı.

Eğer Windows 7 kadar bile başarılı bir işletim sistemi olsaydı şu an daha da fazla kişi Windows 10 kullanırdı.
Bu miktarda bile olmasının en büyük nedeni yeni bilgisayarların sadece Windows 10'a destek vermesi. Bu olmasaydı tutunamazdı diye düşünüyorum.

Kullanırken hantallık hisseden de bir tek ben olamam sanırım. :D

2 GB Ram ile kullanmaya çalışırsanız, yeni teknoloji SSD kullanmazsanız Windows 10'un suçu ne? 16 GB RAM tak SSD tak bakım hantallık kalıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı