L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 4 Ocak 2021 #11 aynştaynX dedi: 2 GB RAM ile kullanmaya çalışırsanız, yeni teknoloji SSD kullanmazsanız Windows 10'un suçu ne? 16 GB RAM tak, SSD tak bakayım hantallık kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Önemli olan altındaki donanım değil; aynı donanımı ne kadar verimli kullandığı. Siz farkı hissetmiyor olabilirsiniz. Bilgisayarı nasıl kullandığınıza bağlı aslında.
aynştaynX dedi: 2 GB RAM ile kullanmaya çalışırsanız, yeni teknoloji SSD kullanmazsanız Windows 10'un suçu ne? 16 GB RAM tak, SSD tak bakayım hantallık kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Önemli olan altındaki donanım değil; aynı donanımı ne kadar verimli kullandığı. Siz farkı hissetmiyor olabilirsiniz. Bilgisayarı nasıl kullandığınıza bağlı aslında.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 4 Ocak 2021 #12 Kaynak olarak bir haberde gördüm biraz fazla güvenmiş olabilirim. Danzo dedi: Konuyu onaylayan moderatör nasıl onaylamış bunu acaba? Not: Konuyu onaylayan moderatöre kesinlikle dediğim bir şey yok. Hata sayısı bana biraz fazla geldi. Gözden kaçmış olabilir. Edit: Kategori de yanlış sanırım. Şimdi fark ettim. Genişletmek için tıkla...
Kaynak olarak bir haberde gördüm biraz fazla güvenmiş olabilirim. Danzo dedi: Konuyu onaylayan moderatör nasıl onaylamış bunu acaba? Not: Konuyu onaylayan moderatöre kesinlikle dediğim bir şey yok. Hata sayısı bana biraz fazla geldi. Gözden kaçmış olabilir. Edit: Kategori de yanlış sanırım. Şimdi fark ettim. Genişletmek için tıkla...