Windows 10'dan veriler silinmeden Windows 11'e nasıl yükseltme yapılır?

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, PC Windows 11 desteklemiyor, bunu belirteyim önce. Verilerim silinmeden nasıl yükseltme yapabilirim Windows 11'e?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme sırasında korunup korunmayacağı sorulur zaten ama desteklemiyor ise bu eziyet niye?

Yükseltme sırasında korunup korunmayacağı sorulur zaten ama desteklemiyor ise bu eziyet niye?

Hocam bilmiyorum vallahi niyeyse seviyorum 11i. Kurulum esnasında hata çıkıyor hocam desteklemediği için.

Hata çıkıyor ise nasıl bir hata? Anakart gerekli TPM desteği mi sağlamıyor yoksa donanım komple zayıf mı?

Hocam bilmiyorum vallahi niyeyse seviyorum 11i. Kurulum esnasında hata çıkıyor hocam desteklemediği için.

Hocam sıkıntı çıkarabilir. Windows 10'u da Windows 11'i de kullanmış biri olarak bence Windows 11 Windows 10'un modlanmış versiyonu gibi. Sadece biraz MacOS'a benzetilmiş.

Windows 11 yükleme yardımcısını kurup açtığımda bu hata çıkıyor.
Hata çıkıyor ise nasıl bir hata? Anakart gerekli TPM desteği mi sağlamıyor yoksa donanım komple zayıf mı?

...

...

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2023-10-08 122312.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Ek Açıklama 2023-10-08 122423.png
    30 KB · Görüntüleme: 34
  • Ek Açıklama 2023-10-08 122512.png
    31,6 KB · Görüntüleme: 30
İşlemciye çizik atmış.

Hocam şimdi Windows 11 desteklemeyen sisteme kurmayı biliyorum ama veriler silinmeden bu işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum yoksa daha düne kadar Windows 11 kullanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…