MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #1 RAM 8 GB 2400 Mhz Ekran kartı GeForce GT 740 Anakart H110 İşlemci i3-9100F Windows 10'dan Windows 11'e geçmek istiyorum ama donanımım tam olarak karşılamıyor. Buna rağmen geçiş yaparsam oyunlarda bir sıkıntı yaratır mı?
Windows 10'dan Windows 11'e geçmek istiyorum ama donanımım tam olarak karşılamıyor. Buna rağmen geçiş yaparsam oyunlarda bir sıkıntı yaratır mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #2 Anakartta mod mu var? Normalde donanım olarak sıkıntı gözükmüyor.
Rovsan_ismailov Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 107 Yer Bakü Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing,programmer,full stack devoloper 26 Mart 2022 #3 Gozle görülebilir bir FPS düşüşü olmaz çok ağır oyun oynamiyorsan hissetmezsin bile.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2022 #4 Yener K. dedi: Anakartta mod mu var? Normalde donanım olarak sıkıntı gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Üst düzey kullanıcı olmadığım için TPM modülünü açamıyorum. Halbuki Administrator olarak gözüküyorum. Rovsan_ismailov dedi: Gozle görülebilir bir FPS düşüşü olmaz çok ağır oyun oynamiyorsan hissetmezsin bile. Genişletmek için tıkla... ETS 2, Rocket League nadiren CS:GO. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2022
Yener K. dedi: Anakartta mod mu var? Normalde donanım olarak sıkıntı gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Üst düzey kullanıcı olmadığım için TPM modülünü açamıyorum. Halbuki Administrator olarak gözüküyorum. Rovsan_ismailov dedi: Gozle görülebilir bir FPS düşüşü olmaz çok ağır oyun oynamiyorsan hissetmezsin bile. Genişletmek için tıkla... ETS 2, Rocket League nadiren CS:GO.
Rovsan_ismailov Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 107 Yer Bakü Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing,programmer,full stack devoloper 26 Mart 2022 #5 MuhammedA dedi: Üst düzey kullanıcı olmadığım için TPM modülünü açamıyorum. Hal bu ki administrator olarak gözüküyorum. ETS 2, Rocket League nadiren CS:GO. Roket league'ni ilk defa duyuyorum fakat diğerlerinde bir fark hissetmezsiniz. Genişletmek için tıkla...
MuhammedA dedi: Üst düzey kullanıcı olmadığım için TPM modülünü açamıyorum. Hal bu ki administrator olarak gözüküyorum. ETS 2, Rocket League nadiren CS:GO. Roket league'ni ilk defa duyuyorum fakat diğerlerinde bir fark hissetmezsiniz. Genişletmek için tıkla...