Çözüldü Windows 10'dan WhatsApp silinemiyor

• Konuyu başlatan Er4Nq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 117
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Er4Nq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımdan WhatsApp'ı açtığımda karşıma bu ekran çıkıyor ama güncelle desem de hiçbir şey olmuyor. Silmeye çalıştığımda ise silinmiyor. Nasıl silebilirim ya da düzeltebilirim?

1768728277114.png

Çözüm
Microsoft Store üzerinden sol alttaki Kitaplık kısmına girdiğinizde, o bölümde görünüyor mu? Görünüyorsa üç noktaya basıp Kaldır seçeneğine tıklayın, silinmesi gerekir.

Kaldır seçeneği çıkmadığı için bilgisayarı yeniden başlattım ve ilginç şekilde tekrar açıldığında WhatsApp silinmiş. Yaklaşık 1 aydır silemiyordum nasıl oldu anlamadım. Muhtemelen Microsoft Store'dan kaynaklanan bir sorundu. Teşekkürler.
Revo Uninstaller kullanarak kaldırmayı dener misiniz?

Microsoft Store.
Microsoft Store üzerinden sol alttaki Kitaplık kısmına girdiğinizde, o bölümde görünüyor mu? Görünüyorsa üç noktaya basıp Kaldır seçeneğine tıklayın, silinmesi gerekir.

Kaldır seçeneği çıkmadığı için bilgisayarı yeniden başlattım ve ilginç şekilde tekrar açıldığında WhatsApp silinmiş. Yaklaşık 1 aydır silemiyordum nasıl oldu anlamadım. Muhtemelen Microsoft Store'dan kaynaklanan bir sorundu. Teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı