Windows 10'dan Windows 10 LTSC'ye nasıl geçerim?

06antony

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/ASUS PRİME H610M-K/GSKİLL 2X8GB 3200MHZ/GoodRam 512GB PX500 M.2 NVMe SSD/1TB Seagate HDD/Rampage REACTION 600W 80 Plus/Gamebooster 144HZ 1Ms GB2461CF
Windows 10'dan Windows 10 LTSC'ye nasıl geçerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeniden format gerekli gibi gözüküyor Microsoft üzerinden kontrol edin yeni sürümleri yayınlanmış olması lazım ISO formatında indirebilirsiniz.

Masaüstü ortamında kurulumu çalıştırdığınızda her şeyi sileceğini söylüyor. Ayrıca LTSC'yi indirirken Türkçe dil seçeneği olmayacak. Kurulum sonrası Türkçe dil eklersiniz.
Temiz kurulum daha mantıklı. Dün bilgisayarıma yükledim, deneme süresinin bittiği uyarısı geldi. Bir saat kullandıktan sonra bilgisayar kapandı. Başka Microsoft hesabı ile LTSC ISO indirip 2 kere daha denedim yine aynı şekilde sürenin dolduğu uyarısı ile karşılaştım. 90 gün deneme süresini kullanamadım. Bu sistemimde ilk kez deneyecektim LTSC'yi.

Adsız.png

--
Bu arada, ram kullanımı boşta 1,4 GB civarındaydı. Pro'da 2 GB'dan aşağı düşmemiştim hiç.

Hocam böyle sizin gibi deneyen arkadaşlar yardımcı olsunlar.

Normal Windows 10 kurulumundan bir farkı yok. Sadece ilk kullanıcıyı oluştururken Microsoft hesabı kullanamıyorsunuz. Yerel hesap oluşturup sonra Microsoft hesabına geçiş yapabilirsiniz.
Ben 2 gün boyunca sıkıntıdan patlamamak için indirip denemek istedim.
Home yada Pro sürümü dışına çıkmanızı tavsiye etmem.
1586724970132.png

1586725000765.png

1586725041892.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı