Windows 10'dan Windows 11 23H2'ye yükseltme yoluyla geçiş yapılmalı mı?

emenike

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Sistem özelliklerim Windows 11'i destekliyor. Ben de geçmek istiyorum ancak forumda bazı arkadaşların yükseltme yoluyla geçtiğimiz taktirde sorun yaşanacağını söylediğini gördüm. Sıfırdan kurulumla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Yükseltme yoluyla geçiş yaparsam herhangi bir sorun olur mu? Bir de tüm dosyalarımı, tarayıcı ayarlarımı vs. güvenli bir şekilde taşıyabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Sistem özelliklerim Windows 11'i destekliyor. Ben de geçmek istiyorum ancak forumda bazı arkadaşların yükseltme yoluyla geçtiğimiz taktirde sorun yaşanacağını söylediğini gördüm. Sıfırdan kurulumla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Yükseltme yoluyla geçiş yaparsam herhangi bir sorun olur mu? Bir de tüm dosyalarımı, tarayıcı ayarlarımı vs. güvenli bir şekilde taşıyabilir miyim?

Ben şahsen hiçbir sorun yaşamadım ve yükseltme yoluyla geçtim ama ne olacağı belli olmaz. Driver'larını güncelle ve yükseltme ile geç derim. Bakarsın duruma, eğer ağırlaşma ya da hata alırsan 10 dk format atar tertemiz kurulum yaparsın. Tabii yükseltmeden önce verilerin yedeğini almayı unutma, ne olur ne olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı