Windows 10'un en son sürümünü kullanıyorum. Geçmeyi düşünüyorum ama kararlı çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırsam bir de bazı uygulamalar Windows 11 desteklemiyor. O konuda sıkıntı yaşar mıyım? Oyunlarda herhangi bir performans sorunu yaşar mıyım?
Windows 10'un en son sürümünü kullanıyorum. Geçmeyi düşünüyorum ama kararlı çalışıyor mu bilmiyorum. Sanırsam bir de bazı uygulamalar Windows 11 desteklemiyor. O konuda sıkıntı yaşar mıyım? Oyunlarda herhangi bir performans sorunu yaşar mıyım?
Ayrıca ben de 2-3 ay kullandım, gayet memnundum hatalar buglar vs. görmedim hiç. Ama Haylou GT1 kulaklığımı Bluetooth algılamıyordu, KDE Connect de bağlanmıyordu bir türlü. Ben de format atacağım zaman Windows 10 dönme kararı aldım. Ama öyle sorunlarınız yoksa Windows 11 de gayet kullanılır, öneririm.