Windows 10'dan Windows 11'e geçilir mi?

Vortex3561

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX 580
İşlemci
R5 2600
AMD kullanıyorum. Windows 11'de oyunlarda sıkıntı oluyor diye duydum, gerçekten sıkıntı var mı? Bir de Windows logosuna tıkladığımız zaman altta reklam çıkıyormuş doğru mudur? Sizce geçilir mi?

Altta reklam değil önerilenler çıkıyor, oda kullanma sıklığına bağlı olarak sende olan uygulama ve dosyalar, istersen kaldırabiliyorsun hepsini. Oyunlarda hemen hemen aynı FPS değerleri bir sıkıntı olmaz sadece RAM tüketimin artar oda sende 16 GB olduğu için sıkıntı yaratmaz.

Reklam bende yok ama bence geçme pişmanlık ben ilk günden beri kullanıyorum, ve stabilize konusunda biraz sıkıntılar var.

Ben 1 ay önce Windows 11 kullanıyordum nasıl değerlendiririm bence Windows 10 daha iyi ve daha kolay Windows 11 yeni olduğundan dolayı hataları olur küçük küçük.

Windows 11 de AMD çok iyi çalışmıyor bence herhangi bir hata yoksa sağlıklı kullanıyorsanız desteği bitene kadar 10 da kalın derim.

Arkadaşlar Linux'da güzel oyunlar var ETS 2 gibi yani zaten Linux AMD'de çok düzgün çalışıyor ben NVIDIA'da kullanıyorum 9500GT ile bile kasmadan kullanıyorum. Bu saatten sonra Windows kullanmak saçma geliyor.

İlk çıktığında çok fazla problem vardı. 22h2 versiyonunda düzen tuttu. son 23h2 v2 sürümü modern pc lerde sorunsuz çalışıyor ama eski pc lere uymadığı için fazla tercih edilmedi. win 11 vista gibi geçiş dönemine ait bir işletim sistemi. 2025 ilk yarısında windows 12 gelebilir. windows 12 çekirdek gelişimi tamamlanmış bir işletim sistemi olacak gibi. bu yüzden windows 11 döneminde tpm 2.0 standardı oluşturuldu ve ai cpu altyapılarına hazırlık yapılıyor.

[CHIP "Windows 11 beğenenler burada mı?" konumdan alıntıdır]

Ben Windows 11 ilk çıktığından beri kullanıyorum ilk başta Dwm inanılmaz derecede bug içeriyordu ram tüketimi arttığı zaman kapanıp açılıyordu görev çubuğu bozuluyordu ama hataların çoğu 23h1 güncellemesi ile tamamen gitti gibi görünüyor ama eğer arayüz çok umrunda değilse, yeni Windows gezginini kullanman için bir gerekçen yoksa ve amd kullanıyorsan Winodws 10'un desteği bitene kadar Windows 10'da kal bence oyunlarda aynı fps nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…