Geçmenizi tavsiye etmem. Windows 10 hem daha kullanışlı (bana göre), hem daha iyi bence biraz zaman (1, 2 yıl sonra) geçmenizi tavsiye ederim. Sisteminiz iyi değilse yorabilir.
Windows 10'un daha kulanışlı olduğunu düşünüyorum. Henüz Windows 11 tam olgunlaşmamış gibi geliyor bana. Yine de iyi sisteminiz varsa kendiniz denerseniz daha iyi olur.
Geçmenizi tavsiye etmem. Windows 10 hem daha kullanışlı (bana göre), hem daha iyi bence biraz zaman (1, 2 yıl sonra) geçmenizi tavsiye ederim. Sisteminiz iyi değilse yorabilir.
Windows 10'un daha kulanışlı olduğunu düşünüyorum. Henüz Windows 11 tam olgunlaşmamış gibi geliyor bana. Yine de iyi sisteminiz varsa kendiniz denerseniz daha iyi olur.
W10 üvey evlat.
Hiç bir sıkıntınız yok ise geçmenizi gerektirecek bir durumda yok. Sırf geçmek için format atmayın ama ne zaman format atmanız gerekirse o zaman Windows 11 Home kurun, Pro değil.
Bence geçmeyin hocam. Şu an hala Windows 10 en çok kullanılan işletim sistemi. Kimse geçmiyor. Muhtemelen Microsoft Windows 10'un desteğini biraz daha uzatacaktır.