Windows 10'dan Windows 11'e geçilir mi?

love1

Decapat
Windows 10 kullanıyorum Windows 11 daha cazip gelmeye basladi direk ona gecmek istiyorum ama hiçbir seyi de kaybetmek istemiyorum nasıl yapabilirim? Bir de Windows 11 ile ilgili yok hata var yok sorun var gibi seyler duymustum bunlar düzeldi mi herhangi bir sikintisi var mı?

11'e geçmek için Windows Update kısmında zaten bir seçenek var. Bilgisayarın kaldırıyorsa geç. RAM kullanımı bana fazla geldiği için Windows 10'a geri geçtim.

11'e geçmek için Windows Update kısmında zaten bir seçenek var. Bilgisayarın kaldırıyorsa geç. RAM kullanımı bana fazla geldiği için Windows 10'a geri geçtim.

RAM sikintisi cekicegimi dusunmuyorum ayni sekilde sistemselde sadece soruyorum değer mi diye.

RAM 16 ise pek sıkıntı olmuyor ama 8 ise çok yüksek geliyor.

Sisteminiz kaldırıyorsa ve RAM 16 veya yüksek ise geçin hocam. Hata falan yok en son 24H2 de hata çıktı onlar da genel olarak laptopları etkiledi onu da çözdüler çoğunlukla şu an pek hata yok gayet akıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…