Windows 10'dan Windows 11'e geçince ne fark gördünüz?

Acı Rakı

Hectopat
Daha fazla  
Selam aklıma bir soru takıldı; Windows 10'dan 11'e geçince fark ettiğiniz en büyük değişiklik neydi? (görünüm dışında) Hız farkı olabilir optimizasyon vs. gibi farkları söyler misiniz?

Ben psikolojik olarak yenilendim. 11 e geçince huzur ve neşeyle doldum. Bana göre böyle

Selam aklıma bir soru takıldı; Windows 10'dan 11'e geçince fark ettiğiniz en büyük değişiklik neydi? (görünüm dışında) hız farkı olabilir optimizasyon vs. gibi farkları söyler misiniz?

Windows 10'u unuttum Windows 11 sızdırıldığı zaman kurmuştum hala 11deyim.

Selam aklıma bir soru takıldı; Windows 10'dan 11'e geçince fark ettiğiniz en büyük değişiklik neydi? (görünüm dışında) Hız farkı olabilir optimizasyon vs. gibi farkları söyler misiniz?
Bi fark olmadı gayet akıcı ve stabil bence gayet güzel ve sade bir tasarımı var.

Windows 10'da ekrana bakmadan imleci sol alta çekerek direkt kapatmayı özledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'da işlemci boşta yüksek performans modunda 4.7-4.8 GHz aralığında çalışırken Windows 11'e geçtikten sonra aynı güç planında 4.0-4.4 GHz saat hızında çalışmaya başladı. Bunun haricinde yığınla bug ve hata var. Windows 11 görsel olarak iyi fakat akmıyor. Windows 10'un genel kullanım performansı daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…