Windows 10'dan Windows 11'e geçmenin artısı ve eksisi nedir?

zaynıl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows 10'dan Windows 11'e geçmenin ne gibi artıları eksileri olur? Geçmeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eksileri:
  • Dosya gezgininde inanılmaz bir yavaşlık. Klasörler arasında gezinirken saniyelik gecikmeler ve takılmalar.
  • Birden çok dosya seçince Dosya gezgininin inanılmaz performans kaybı yaşaması.
  • Windows Arama çoğu zaman çalışmıyor veya geç çalışıyor (15-20 saniye bekletiyor).
  • Sağ tık menüsü sistem boşta veya yük altında farketmeksizin çok geç açılıyor ve seçeneklerin yüklenmesi bekleniyor.
  • Zaman zaman sağ tık menüsü takılı kalıyor.
  • Bildirim paneli ve kontrol paneli zaman zaman açılmıyor, geç açılıyor.
  • Gelen güncellemeler ile .NET Framework sorunu yaşadım 3 defa. Üçünde de kritik öneme sahip uygulamaları çalıştıramadım.
  • Ses sürücülerindeki EQ efektleri belli bir süre sonra çalışmayı durduruyor.
  • Sıklıkla mouse takılıyor, imleç donuyor.

Artıları:
  • Yeni görünüm.

Geçmeyin sakın leş bir sistem. Ben geçtim ve çok kötü. Windows 10'dan farkı yok ve bazı özellikleri kaldırmışlar.
Bazı özellikleri kaldırmışlar bazılarınıda eklemişler. Görsel stile önem veriyorsan geçebilirsin abartılacak bir performans farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…