W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 16:28 #21 alpermen dedi: Tamam şu an 3 tane indirme işlemi de bittikten sonra ya da indirirken ekrana bir şey gelirse hiç dokunmadan buraya at indirime işlemi bittiginde bir şey olmazsa yeniden başlat büyük ihtimalle Windows 11'e geçimiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... alpermen dedi: Alt kısmında bir yerde şimdi yeniden başlat yazıyor mu? Yazıyorsa tıkla ve bekle. Genişletmek için tıkla...
alpermen dedi: Tamam şu an 3 tane indirme işlemi de bittikten sonra ya da indirirken ekrana bir şey gelirse hiç dokunmadan buraya at indirime işlemi bittiginde bir şey olmazsa yeniden başlat büyük ihtimalle Windows 11'e geçimiş olacaktır. Genişletmek için tıkla... alpermen dedi: Alt kısmında bir yerde şimdi yeniden başlat yazıyor mu? Yazıyorsa tıkla ve bekle. Genişletmek için tıkla...
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:29 #22 wondexa01 dedi: Eki Görüntüle 2593908 Eki Görüntüle 2593909 Genişletmek için tıkla... Bu kısım da tamamlanınca alt kısmında yeniden başlat tuşu olacaktır oraya basın 30dk beklemeye gerek yok.
wondexa01 dedi: Eki Görüntüle 2593908 Eki Görüntüle 2593909 Genişletmek için tıkla... Bu kısım da tamamlanınca alt kısmında yeniden başlat tuşu olacaktır oraya basın 30dk beklemeye gerek yok.
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 16:30 #23 alpermen dedi: Bu kısım da tamamlanınca alt kısmında yeniden başlat tuşu olacaktır oraya basın 30dk beklemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... tamam baska yapcagım birşey yoktur sanırım 11 e geçince ss atarım alpermen dedi: Bu kısım da tamamlanınca alt kısmında yeniden başlat tuşu olacaktır oraya basın 30dk beklemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... geçtim win 11 eeeeee Son düzenleme: Dün 17:12
alpermen dedi: Bu kısım da tamamlanınca alt kısmında yeniden başlat tuşu olacaktır oraya basın 30dk beklemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... tamam baska yapcagım birşey yoktur sanırım 11 e geçince ss atarım alpermen dedi: Bu kısım da tamamlanınca alt kısmında yeniden başlat tuşu olacaktır oraya basın 30dk beklemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... geçtim win 11 eeeeee
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:13 #24 wondexa01 dedi: Tamam baska yapacağım bir şey yoktur sanırım 11'e geçince SS atarım. Geçtim Windows 11 eeeeee. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadığını biliyorum yani ben kesin konuştuğum bir şey yanlış çıkmaz.
wondexa01 dedi: Tamam baska yapacağım bir şey yoktur sanırım 11'e geçince SS atarım. Geçtim Windows 11 eeeeee. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadığını biliyorum yani ben kesin konuştuğum bir şey yanlış çıkmaz.
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 17:14 #25 alpermen dedi: Hiçbir şey olmadığını biliyorum yani ben kesin konuştuğum bir şey yanlış çıkmaz. Genişletmek için tıkla... 10dan sonra cok garip geldi föpdğasöğpgq
alpermen dedi: Hiçbir şey olmadığını biliyorum yani ben kesin konuştuğum bir şey yanlış çıkmaz. Genişletmek için tıkla... 10dan sonra cok garip geldi föpdğasöğpgq
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:16 #26 Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. wondexa01 dedi: 10'dan sonra cok garip geldi föpdğasöğpgq. Genişletmek için tıkla... Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. wondexa01 dedi: 10'dan sonra cok garip geldi föpdğasöğpgq. Genişletmek için tıkla...
Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. wondexa01 dedi: 10'dan sonra cok garip geldi föpdğasöğpgq. Genişletmek için tıkla... Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. wondexa01 dedi: 10'dan sonra cok garip geldi föpdğasöğpgq. Genişletmek için tıkla...
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 17:16 #27 alpermen dedi: Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2593920 Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2593920 Genişletmek için tıkla... nasıl yaptınnn
alpermen dedi: Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2593920 Biraz daha özelleştirme yaptım benimki böyle gözüküyor. Eki Görüntüle 2593920 Genişletmek için tıkla... nasıl yaptınnn
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:19 #28 wondexa01 dedi: Nasıl yaptınnn. Genişletmek için tıkla... Windhawk programını indir sonra keşfet menüsüne gel sonra oradan SS at sana işaretleyeçegim seyleri indir. Aşırı basit ama efsane gözüküyor sadece indir ve iki şey seçeceğiniz ve bitti.
wondexa01 dedi: Nasıl yaptınnn. Genişletmek için tıkla... Windhawk programını indir sonra keşfet menüsüne gel sonra oradan SS at sana işaretleyeçegim seyleri indir. Aşırı basit ama efsane gözüküyor sadece indir ve iki şey seçeceğiniz ve bitti.
W wondexa01 Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 17:27 #29 alpermen dedi: Windhawk programını indir sonra keşfet menüsüne gel sonra oradan SS at sana işaretleyeçegim seyleri indir. Aşırı basit ama efsane gözüküyor sadece indir ve iki şey seçeceğiniz ve bitti. Genişletmek için tıkla... sonra yaparım ben şey dicem windows logosunu solda istiyom ben onu nasıl düzeltcem win 10 misali
alpermen dedi: Windhawk programını indir sonra keşfet menüsüne gel sonra oradan SS at sana işaretleyeçegim seyleri indir. Aşırı basit ama efsane gözüküyor sadece indir ve iki şey seçeceğiniz ve bitti. Genişletmek için tıkla... sonra yaparım ben şey dicem windows logosunu solda istiyom ben onu nasıl düzeltcem win 10 misali
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:28 #30 wondexa01 dedi: Sonra yaparım ben şey diyeceğim Windows logosunu solda istiyorum ben onu nasıl düzelteceğim Windows 10 misaliEki Görüntüle 2593922 Genişletmek için tıkla... İşte bu program ile onu yapacaksın.
wondexa01 dedi: Sonra yaparım ben şey diyeceğim Windows logosunu solda istiyorum ben onu nasıl düzelteceğim Windows 10 misaliEki Görüntüle 2593922 Genişletmek için tıkla... İşte bu program ile onu yapacaksın.