Eren3243 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11'e geçeceğim ama sıkıntı TPM istiyor. TPM açınca Windows açılrken winload.sys sorun çıkartıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2024
Windows 10 kullanıyorum ama Windows 11'e geçeceğim ama sıkıntı TPM istiyor. TPM açınca Windows açılrken winload.sys sorun çıkartıyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.016 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #21 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları izlemeniz yeterli olur TPM çipini atlamak için. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları izlemeniz yeterli olur TPM çipini atlamak için.
KS KS Eren3243 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #22 Maomao dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları izlemeniz yeterli olur TPM çipini atlamak için. Genişletmek için tıkla... Ben yükselteceğim videodaki gibi yaptım ama yükseltmiyor o şekil anakartta sıkıntı olabilir mi TPM'de ertan21973 dedi: Hocam diğer bilgisayardan flash USB belleğe Rufus ile Windows 11 Home ISO'sunu yazdırın sonra gene kurmayı deneyin gene sıkıntı çıkarsa söylersiniz Genişletmek için tıkla... ISO'yu yazdırdım ama gene olmadı ne önerirsin çözüm olarak Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları izlemeniz yeterli olur TPM çipini atlamak için. Genişletmek için tıkla... Ben yükselteceğim videodaki gibi yaptım ama yükseltmiyor o şekil anakartta sıkıntı olabilir mi TPM'de ertan21973 dedi: Hocam diğer bilgisayardan flash USB belleğe Rufus ile Windows 11 Home ISO'sunu yazdırın sonra gene kurmayı deneyin gene sıkıntı çıkarsa söylersiniz Genişletmek için tıkla... ISO'yu yazdırdım ama gene olmadı ne önerirsin çözüm olarak
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.016 Makaleler 19 Çözümler 222 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #23 Verilerinizi bir yere yedekleyebilirseniz yedekleyin ve Custom Windows'u temiz kurulum yaparak kurun, Custom Windows'tan kastım Ghost Spectre veya tiny 11 olabilir. Artı 0 Eksi
Verilerinizi bir yere yedekleyebilirseniz yedekleyin ve Custom Windows'u temiz kurulum yaparak kurun, Custom Windows'tan kastım Ghost Spectre veya tiny 11 olabilir.
KS KS Eren3243 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #24 En düşük BIOS sürümü ile çözdüm BIOS sürümlerini denerseniz olur belki Artı 0 Eksi Çözüm