Windows 10'dan Windows 7 geçilmeli mi?

Windows 8.1 kullanmak bu sisteme gayet iyi olacak gibi görünüyor.

Windows 8.1'i eğer hard diskiniz varsa gerçekten hard diskinizi iyi bir Performans'da kullanabilirsiniz.

Windows 7 yerine Windows 8.1 tercih ederseniz gerçekten hızlı çalıştığını görebilirsiniz.

Benim mouse 7 de sürekli durup durup çalışıyordu 8.1'e geçtim gayet iyi çalışıyor 7 hiçbir şeyin yazılımını neredeyse kendi kurmaz internet olduğu halde ben Windows 10 yazanlardan değilim Windows 10 performans olarak iyi bir PC yoksa çekilmiyor laptoplarda da aynen öyle sana önerim kısaca Windows 8.1 çünkü 8.1 7 gibi az RAM kullanan 10 gibi özelliklere sahip olan bir sürüm.

Windows 8.1 Pro dene veya Windows 10 performance edidaiton kur veya Windows 10 Update'lerini kapa önerim sana.

Windows 7 sürümüne geçme sakın. Windows 7 desteği çoktan bitti çoğu uygulama desteği kesmeye başladı bile onun yerine Windows 8.1 sürümüne geçmeni öneririm. RAM HDD kullanımı Windows 10 sürümüne göre kat kat daha düşük.

Övgü zamanı:
Hiç internette Windows 8.1 denen nimeti kendi bilgisayarınızda deneyimlediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…