Windows 10'dan Windows 7'e nasıl geçilir?

nedill

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
Harddisk marka bilinmiyor
İşlemci
Pentium
Laptop eski, BIOS'a geldim UEFI modu yok legacy de bulamadım PXE olarak bıraktım boot menüsünde USB belleğimi en başa aldım, disklerde altında olacak şekilde F10 yaptım. Ancak Windows 10 geri geliyor kurtarma modunu denedim aygıt kullanarak diye bir seçenek çıkmadı. Rufus'da eski yöntem ile yazdırma yaptım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus için eski BIOS uyumluluk tikini işaretlediniz mi?

Ben hiçbir laptopumda yapamadım bu zamana kadar. Bol şans, kurulsa da çalışmadı hiçbir zaman. Neden 7'ye geçmeye çalışıyorsun, 8 dene takılma varsa. 8'e geçiliyor 10'dan sorunsuz.

Pentium işlemci kullanan sistemde UEFI olacağını düşünmüyorum zaten mevcut da normal BIOS olur herhalde. Rufus ile MBR şeklinde yazdırın sonra çalışması gerekir.

Pentium işlemci kullanan sistemde UEFI olacağını düşünmüyorum zaten mevcut da normal BIOS olur herhalde. Rufus ile MBR şeklinde yazdırın sonra çalışması gerekir.

MBR şekilde yazdırdım ancak olmuyor 3-5 defa denedim.

Ben hiçbir laptopumda yapamadım bu zamana kadar. Bol şans, kurulsa da çalışmadı hiçbir zaman. Neden 7'ye geçmeye çalışıyorsun, 8 dene takılma varsa. 8'e geçiliyor 10'dan sorunsuz.

Orijinal sürümü 8.1'di bir nedenden dolayı sıfırlamam gerekti ancak CD-DVD istedi kutudan çıkan orasını ben de anlamadım sonra internetten Windows 10 hızlı kurulum açıp indirildikten sonra sıfırlayı da seçtim sonra geçerim dedim ama maalesef başka hiçbir sürüme geçmiyor.

Rufus için eski BIOS uyumluluk tikini işaretlediniz mi?

Evet.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO dosyasını açıp Setup çalıştırıp deneyin. Daha sonra Windows.old klasörünü silebilirsiniz. Aslında pek tavsiye etmiyorum ama aklıma başka yol gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…