ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2021 #1 Düşük bir notebookum var. Windows 10 kurmuştum gaza gelip. Biraz önce 12 yıllık bilgisayarın Windows 7 kurulum CD'sini buldum. Geri yükledim. Windows 10'dayken 64 MB VRAM gösteriyordu şu an Windows 7 32 MB VRAM gösteriyor. Sorun nedir?
Düşük bir notebookum var. Windows 10 kurmuştum gaza gelip. Biraz önce 12 yıllık bilgisayarın Windows 7 kurulum CD'sini buldum. Geri yükledim. Windows 10'dayken 64 MB VRAM gösteriyordu şu an Windows 7 32 MB VRAM gösteriyor. Sorun nedir?
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #2 Sürücüleri kurdunuz mu?
Fire Viking Warrior Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Yer 34.bölge Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 Sürücüleri kurun PC'yi yeniden başlatın.
ForzaX Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2021 #4 Sürücüleri otomatik kurabileceğim bir program var mı? Spydea dedi: Sürücüleri kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Fire Viking Warrior dedi: Sürücüleri kurun PC'yi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla...
Sürücüleri otomatik kurabileceğim bir program var mı? Spydea dedi: Sürücüleri kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Fire Viking Warrior dedi: Sürücüleri kurun PC'yi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla...
Fire Viking Warrior Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Yer 34.bölge Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #5 ForzaX dedi: Sürücüleri otomatik kurabileceğim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama öyle programlara fazla güvenilimiyor en iyisi elle kurmak.
ForzaX dedi: Sürücüleri otomatik kurabileceğim bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama öyle programlara fazla güvenilimiyor en iyisi elle kurmak.