OguzhanS1 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 58 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2015 #1 Herkese merhaba, Windows 10'a geçtim fakat ekran kartımın driver uyumsuzluğu yüzünden Windows 7'ye geri dönmek istiyorum, dizüstü bilgisayarımın altındaki key ile yükseltme yaparak geçtim, Windows 7 key iptal olmuş mudur yoksa kullanabili rmiyim ?
Herkese merhaba, Windows 10'a geçtim fakat ekran kartımın driver uyumsuzluğu yüzünden Windows 7'ye geri dönmek istiyorum, dizüstü bilgisayarımın altındaki key ile yükseltme yaparak geçtim, Windows 7 key iptal olmuş mudur yoksa kullanabili rmiyim ?
OguzhanS1 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 58 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2015 #3 Silinen üye dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir bilgisayar da kullanabilirmiyim, BIOS daki keyi öğrenerek ?
Silinen üye dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir bilgisayar da kullanabilirmiyim, BIOS daki keyi öğrenerek ?
hüseyin özdamar Hectopat Katılım 29 Ağustos 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2015 #5 Dostum bende geçtim 2 gün geçmeden geri indirdim 8.1 e 20 lira bayılıp
OguzhanS1 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 58 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2015 #7 Teşekkürler konu kilitlenebilir.