Windows 10'dan Windows 7'ye düşürme

Hocam o sisteme Windows 7 değil de Windows 8.1 önerebilirim. Format atmanız gerekiyor ama, atmadan dosyaları yedekleyin.

Temiz format atmanız lazım. Sistem diskindeki dosyalar ile driverler silinir. Dosyalarınızı D: klasörüne atmanız yada herhangi bir yere yedeklemeniz yeterli. Çok takıntınız yoksa eğer, driverları otomatik bulan programlarından yararlanarak bütün driverları kurabilirsiniz. Bu sitedeki çoğu kişi önermez ama ben kullanıyorum, memnunum.

Driver Solution Pack kullanmıştım Windows 8'1'de bilgisayara bir sürü virüs yüklemişti.

Driver Solution Pack kullanmıştım Windows 8'1'de bilgisayara bir sürü virüs yüklemişti.
Drive booster kullandım bende çok kez, bir sıkıntısını görmedim. Driverları kurduktan sonra kaldırıyorum zaten programı. Ama siz bilirsiniz tabi manuel olarakta rahatlıkla bulunabilir internette.

@Birak iciyorm Hocam o tür program kurmayın, anakart/laptop üretici sitesinden indirebilirsiniz sürücüleri.

SSD'iniz de varmış. Bence RAM almaya bakın Windows sürümünü düşürmek yerine.

Driver yüklemek çok zor değil. Biraz araştırma yaparak yükleyebilirsin. Ayrıca programları var yüklemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…