Windows 10'dan Windows 7'ye geçilirse sıkıntı çıkar mı?

Phytxss

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben kendi mağazasından Lenovo Ideapad S145 aldım 2 yıldır kullanıyorum ama Windows 7'ye çevirmek istiyorum Lenovo'nun kendi yazılımları falan var sıkıntı çıkar mı?

Sürücüler Windows 10 uyumlu. Neden yeni bir cihaza eski bir sistem kurmak istersiniz ki ?

AMD ekran kartları driver sorunu çıkarıyor. Driver sorunlarını çözmek için Windows 10'u sonradan silmelisin.

@Yener K.

Çok yavaşlıyor bilgisayar o yüzden kuracak olsam ne olabilir onu bilmek istiyorum. Veya ne yapmam gerekir sonra?@ritminkolesi

Driver sorununu çözmek biraz zaman alır. UEFİ ISO bulacaksin yada sistemi Legacy support modunda kullanacaksın.

Çok yavaşlıyoe bilgisayar o yüzden kuracak olsam ne olabilir onu bilmek istiyorum veya ne yapmam gerekir sonra @ritminkolesi

Kurup denemeniz lazım. Windows 7 yerine Windows 8.1 kurabilirsiniz. Tahminimce bazı sürücüler doğru çalışmayacaktır. Önermeyiz. İlla deneyeyim diyorsanız Windows 8.1 kurun.

Ben kendi mağazasından Lenovo Ideapad S145 aldım 2 yıldır kullanıyorum ama Windows 7'ye çevirmek istiyorum Lenovo'nun kendi yazılımları falan var sıkıntı çıkar mı?
Çok istiyorsanız 7 değil de 8.1'e geçmek daha mantıklı olur.

Bilgisayarı gidip bir bilgisayarcıya attırsam veya teknik servise göndersem olur mu @389072 9990K.

Lenovo kurmaz kaldırmaz der ben denedim. Kendiniz kuracaksınız. Bilgisayarcı korsan kurar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…