Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #21 389072 dedi: Oynarsın. Driver sorunlu. Genişletmek için tıkla... Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2021
389072 dedi: Oynarsın. Driver sorunlu. Genişletmek için tıkla... Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #22 Phytxss dedi: Anladım teşekkür ederim bilgim yok kusurum olduysa mazur görün kursam sıkıntı çıkmaz herhalde. Zaten Windows 7 güncelleme almıyor driver falan kurabilirim değil mi sıkıntı çıkmaz. Oyun oynayamaz mıyım korsan kurulursa? Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Phytxss dedi: Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım.
Phytxss dedi: Anladım teşekkür ederim bilgim yok kusurum olduysa mazur görün kursam sıkıntı çıkmaz herhalde. Zaten Windows 7 güncelleme almıyor driver falan kurabilirim değil mi sıkıntı çıkmaz. Oyun oynayamaz mıyım korsan kurulursa? Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Phytxss dedi: Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım.
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #23 Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Vega3 Graphics. Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2021
Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Vega3 Graphics. Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 11 Ağustos 2021 #24 Halledemez. Bence.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #25 389072 dedi: Halledemez. Bence. Genişletmek için tıkla... Halletse bile dolandırabilir.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 11 Ağustos 2021 #26 Windows 10 2019 LTSC kurabilirsin. Sürücülerin Windows 7 desteklemiyor.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #27 ritminkolesi dedi: Sürücüler Windows 10 uyumlu. Neden yeni bir cihaza eski bir sistem kurmak istersiniz ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yavaş olabilir. Tamam desteği kesildi ama Windows 7 şimdi bile hızlı çalışıyor.
ritminkolesi dedi: Sürücüler Windows 10 uyumlu. Neden yeni bir cihaza eski bir sistem kurmak istersiniz ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yavaş olabilir. Tamam desteği kesildi ama Windows 7 şimdi bile hızlı çalışıyor.
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #28 Ajan_47 dedi: Halletse bile dolandırabilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi 389072 dedi: Halledemez. Bence. Genişletmek için tıkla... Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Son düzenleme: 11 Ağustos 2021
Ajan_47 dedi: Halletse bile dolandırabilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi 389072 dedi: Halledemez. Bence. Genişletmek için tıkla... Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #29 Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Phytxss dedi: Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Size değil hocam bilgisayarcıya söyledi arkadaş.
Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Phytxss dedi: Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Size değil hocam bilgisayarcıya söyledi arkadaş.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 11 Ağustos 2021 #30 Phytxss dedi: Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı için dedim.
Phytxss dedi: Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı için dedim.