Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #21 milas1923 dedi: Oynarsın. Driver sorunlu. Genişletmek için tıkla... Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2021
milas1923 dedi: Oynarsın. Driver sorunlu. Genişletmek için tıkla... Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #22 Phytxss dedi: Anladım teşekkür ederim bilgim yok kusurum olduysa mazur görün kursam sıkıntı çıkmaz herhalde. Zaten Windows 7 güncelleme almıyor driver falan kurabilirim değil mi sıkıntı çıkmaz. Oyun oynayamaz mıyım korsan kurulursa? Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Phytxss dedi: Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım.
Phytxss dedi: Anladım teşekkür ederim bilgim yok kusurum olduysa mazur görün kursam sıkıntı çıkmaz herhalde. Zaten Windows 7 güncelleme almıyor driver falan kurabilirim değil mi sıkıntı çıkmaz. Oyun oynayamaz mıyım korsan kurulursa? Genişletmek için tıkla... Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Phytxss dedi: Driver işlerini bilgisayarcı halledemez mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım.
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #23 Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Vega3 Graphics. Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2021
Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. Ajan_47 dedi: Hayır o anlamda değil. Korsan oyun güncelleme almaz. Ekran kartı modelini söyleyin. Biz yardımcı olalım. Genişletmek için tıkla... AMD Radeon Vega3 Graphics. Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum.
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.527 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #24 Halledemez. Bence.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #25 milas1923 dedi: Halledemez. Bence. Genişletmek için tıkla... Halletse bile dolandırabilir.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 11 Ağustos 2021 #26 Windows 10 2019 LTSC kurabilirsin. Sürücülerin Windows 7 desteklemiyor.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 933 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #27 ritminkolesi dedi: Sürücüler Windows 10 uyumlu. Neden yeni bir cihaza eski bir sistem kurmak istersiniz ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yavaş olabilir. Tamam desteği kesildi ama Windows 7 şimdi bile hızlı çalışıyor.
ritminkolesi dedi: Sürücüler Windows 10 uyumlu. Neden yeni bir cihaza eski bir sistem kurmak istersiniz ki? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yavaş olabilir. Tamam desteği kesildi ama Windows 7 şimdi bile hızlı çalışıyor.
Phytxss Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #28 Ajan_47 dedi: Halletse bile dolandırabilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi milas1923 dedi: Halledemez. Bence. Genişletmek için tıkla... Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Son düzenleme: 11 Ağustos 2021
Ajan_47 dedi: Halletse bile dolandırabilir. Genişletmek için tıkla... Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi milas1923 dedi: Halledemez. Bence. Genişletmek için tıkla... Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Ağustos 2021 #29 Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Phytxss dedi: Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Size değil hocam bilgisayarcıya söyledi arkadaş.
Phytxss dedi: Windows 8.1 attırsam driverlarını bilgisayarcı atabilir mi atabilirse attırrım. AMD Radeon Vega3 Graphics. Şu anda ben AMD'nin kendi uygulamasını indirdim onu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Phytxss dedi: Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Size değil hocam bilgisayarcıya söyledi arkadaş.
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.527 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2021 #30 Phytxss dedi: Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı için dedim.
Phytxss dedi: Yükledim sıkıntı yok ama geri dönmek zorunda kaldım windows 8.1 için wifi driver baktım bulamadım geri döndüm bulursam yüklicem Wi-Fi Beni geri zekalı yerine koymanıza alındım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı için dedim.