Windows 10'dan Windows 7'ye Geçilmeli mi?

Ayberkgrkn

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar, Windows 10'da bulunan gereksiz ve işime yaramayan, arka planda çalışan uygulamalar olsun internetteki benchmarklar olsun yetti gayri eskiye dönmeyi düşünüyorum. Windows 7 sizce fark yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel sistem en iyisidir. Windows 10'da arka plan uygulamalarını kapatabiliyorsunuz bu arada.

Merhabalar, Windows 10'da bulunan gereksiz ve işime yaramayan, arka planda çalışan uygulamalar olsun internetteki benchmarklar olsun yetti gayri eskiye dönmeyi düşünüyorum. Windows 7 sizce fark yaratır mı?
Gereksiz uygulama konusunda haklısınız ama Microsoft 2020 yılında Windows 7 desteği kesiyor bunu dikkate almanızda fayda var

@Yeniçocuk Zaten 2020 kadar sadece güvenlik güncelleştirmelerini sunuyor. Özellik ve hata düzeltme güncellemeleri yok.

Bağlantıdaki rehberdeki yöntemleri uygulayarak Windows 10 arka planda kullanılan hizmet ve uygulamaları azaltabilirsin. @Ayberkgrkn
Windows 10 Hızlandırma Rehberi - Technopat
Başlat>Ayarlar>Gizlilik>Arka plan uygulamaları sayfasından uygulamalarının arka planda çalışmasını kapatabilirsin.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam 2009 yılının işletim sistemine neden geçesiniz ki? 10. senesine girecek neredeyse Windows 7. Windows 10 daha 4. senesinde. En güncel en iyidir. Ama bilgisayarınız kötü ise geçmeyin. 7 artık eski sistemlerin kralıdır. Ama ben 8.1 kullanıyorum ve şahsen bana göre daha iyi. Ne 10 gibi ram yiyiyor ne de 7 gibi eski. Windows 7 2020 yılında XP gibi tarihe gömülecek.

Windows 10'da gereksiz kullanmayacağın servisleri kapat devre dışı bırak o zaman sağlıklı kullanabilirsin. Geçme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…