Windows 10'dan Windows 7'ye Geçilmeli mi?

Merhabalar, Windows 10'da bulunan gereksiz ve işime yaramayan, arka planda çalışan uygulamalar olsun internetteki benchmarklar olsun yetti gayri eskiye dönmeyi düşünüyorum. Windows 7 sizce fark yaratır mı?
İmzandaki sisteme bakarsak bu sisteme Windows 10 daha iyi olur. Kullanmadığın uygulamaları ve hizmetleri kapatabilirsin.

Merhabalar, Windows 10'da bulunan gereksiz ve işime yaramayan, arka planda çalışan uygulamalar olsun internetteki benchmarklar olsun yetti gayri eskiye dönmeyi düşünüyorum. Windows 7 sizce fark yaratır mı?

Kardeşim sana önerim Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümü yada Windows 10 LTSC sürümüdür. Windows 7 ve Windows 10'u bugün itibariyle dual boot olarak kullanıyorum ve bana kalırsa bir fark göremedim. Windows 10 un gereksiz uygulamalarını vb. özelliklerini kapattığında zaten güncel Windows 7 oluyor sana. Ama şunu da söyleyeyim öğrenciysen Windows Embedded 8.1 Industry Pro sürümün ücretsiz lisans anahtarını alıp tamamen uygulamalardan arındırılmış ve Windows 7 gibi kısmen ölmüş bir sistem yerine seni idare edeceğini düşünüyorum. Windows 10 LTSC sürümüde Windows Embedded 8.1 Industry Pro bu sürümün Windows 10 versiyonu ama lisanslamanı korsan yapmak zorunda kalırsın ki orjinal lisans alabiliyorken öğrenciysen Windows Embedded 8.1 Industry Pro bu sürüm senin isteklerini karşılar ama eğer ki benim gibi driver sorunu çekersen Windows Embedded 8.1 Industry Pro bu sürümde Windows 7 yada 90 günlük Windows 10 LTSC sürümünü denemeni tavsiye ederim.

Bence hiç deneme bile. Çünkü artık bir program indireceksen Windows 7 sürümünü hazırlamıyorlar. Ancak ben Windows 10 kullanmayacağım diyorsan bilemem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı